Speelgoed voor in bad

VL wonen

Het plezier van badderen

Een vast ritueel

In veel gezinnen is het een vast ritueel. Na het avondeten gaan de kinderen in bad. Al het vuil van een dag spelen wordt er afgewassen en bovendien komt je zoon of dochter heerlijk tot rust. Het is belangrijk om bij je kind te blijven, zeker als het nog klein is. Vaak is dit echt even zo’n gezellig moment om samen de dag af te sluiten. De kans is groot dat jullie ook speelgoed in bad hebben.

Badspeelgoed

Water alleen al is leuk speelgoed voor kinderen. Het gevoel van het water dat door je vingers heen glipt. Misschien krijgt jouw kindje wel badschuim tijdens het badderen. Wat een plezier kan dat ook geven. Maar er is daarnaast ook allerlei badspeelgoed verkrijgbaar. Denk aan eendjes, visjes en andere dieren die je lekker kunt laten zwemmen. Of kies voor bakjes en trechtertjes waar je kind eindeloos druk mee is.

Puzzelen in bad

Houdt jouw kindje erg van geconcentreerd bezig zijn? Wil je zelf tijdens dit badritueel even rustig je social media bijhouden? Geef je dreumes of peuter dan eens een badpuzzeltje of een badboekje. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor in bad en met puzzels en boekjes zijn kinderen soms een hele lange poos zoet. Je zult zien dat je kleine uk hierna heerlijk in slaap valt.

 

Over TrendySpeelgoed.nl

Wij verkopen speelgoed dat kinderen uitdaagt zelf bezig te zijn, na te denken, creatief of actief te zijn. Alles behalve passief op de bank voor de TV of achter de computer. Speelgoed dat niet zomaar in de gewone speelgoedwinkel te vinden is. Aparte, unieke cadeau’s of juist grappige weggevertjes in verschillende prijscategorieën. Voor een ieder is er iets te vinden!

https://www.trendyspeelgoed.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten