Gebruik een container office voor het thuiswerken!

Eigenschappen van een container office

Een container office kopen? Zoek dan niet verder en kies voor Snelbouwkantoor. Onze units hebben veel verschillende goede eigenschappen. De eerste eigenschap is de 50mm EPS mineraalwol die onder andere verwerkt zit in de panelen, vloer en in het dak. Verder is de container office demontabel en daarom makkelijk op- en af te bouwen. Tot slot is een belangrijke eigenschap dat door de losse wandpanelen het mogelijk is om zelf de indeling van de unit te bepalen!

Werk en privé gescheiden houden

Het fijne van een container office is dat u de werk en privé situatie gescheiden kan houden. U bent bijvoorbeeld niet meer afgeleid bij andere personen in uw gezin, door het tuinkantoor kunt u juist geconcentreerd te werk gaan.

Ontwijk de file’s

De meeste mensen die met de auto naar werk gaan herkennen het wel, elke dag in de file staan. Door regelmatig thuis te werken kunt u de tijd die u bespaart met reizen aan andere dingen besteden. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen of de kinderen ophalen van school. Wij zien echt alleen maar voordelen van een container office kopen voor in de tuin om zo goed thuis te kunnen werken!

Kleuren en afmetingen container office

Bij Snelbouwkantoor is er veel mogelijk qua kleuren en afmetingen van de units. De kleinste container office die wij in ons assortiment hebben is een 2 x 2 meter unit. Door meerdere units met elkaar te koppelen is de grootste container office die wij verkopen 6 x 4 meter. U kunt dus wel zeggen dat wij voor elke situatie wel een gepaste unit hebben. Verder zijn de standaard kleuren in ons assortiment zwart, groen en antraciet.

Speciale aanvragen mogelijk

Wilt u een container office kopen in een andere RAL kleur? Speciale aanvragen voor andere kleuren zijn bij ons ook mogelijk. Het kan zijn dat u dan iets langer op uw container office moet wachten omdat wij de kleur dan niet standaard in ons assortiment hebben. Neem vooral even contact op met onze klantenservice als u benieuwd bent wat er allemaal mogelijk is.

Stel uw vragen!

Heeft u nog een aantal vragen die u wilt stellen aan onze medewerkers? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij zijn bereikbaar via 085-4014749 of vul het contact in.

https://www.snelbouwkantoor.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten