VL Wonen
Familie

Ram Relatietips

Deze maand draait het allemaal om jou. Je relatie met jezelf, helder krijgen wat je wilt omarmen en manifesteren in je leven tijdens dit astrologische jaar dat net begon in horoskop en eindigt met Vissen.

Opoffering is niet langer in de mode

Dat betekent niet dat je andere mensen uitsluit in je denken, sterker nog, de belangrijkste kwaliteit is inclusiviteit. Je betrekt die heel belangrijke mensen in je denken, je plannen, maar het begint bij jou. Je zorgt goed voor jezelf en betrekt ook anderen die gelijkgestemd zijn. Zelfopoffering is voorbij, behoort tot een verleden tijd. Blijf up-to-date lees je horoscoop en leef een leven van liefde, te beginnen bij jou.

Weg met de oude manifestatieformule

Tijdens het patriarchale bewind, dat op 21 december 2021 snel ten einde loopt, was er een andere formule om ideeën te manifesteren. Het was een tijd van goeroes, dictators; slechts een paar leiders voor de massa. Je was ofwel een leider van velen, ofwel een volgeling. Als je een geweldige leider was, is hier de formule die meestal werd gevolgd door degenen die succesvol waren. Leiders ontvingen ideeën vanuit hun concept van God; enkelen waren dapper genoeg om te zeggen dat het uit hun eigen intuïtie was. Vervolgens namen leiders deze ideeën over, maakten een plan, inspireerden of dwongen mensen om te volgen en de volgers waren de uitvoerders.

Nieuwe formule voor manifestatie komt eraan

We gaan naar een andere heerschappij die meer wordt geregeerd door het vrouwelijke, een matriarchaal bewustzijn. De formule om te manifesteren verandert snel, wordt als het ware op zijn kop gezet. Niet langer is één primaire leider die van een God van Wil-bewustzijn ontvangt en verantwoordelijk is om ervoor te zorgen dat de massa’s volgden. Nu we op weg zijn naar het bewustzijn van de Godin van Liefde, heeft iedereen op deze planeet de kans om de binnenkomende energieën te ontvangen. Er zijn letterlijk honderdduizenden mensen verspreid over de hele planeet die bewust het nieuwe ontvangen. En nog veel meer dat, hoewel ze niet bewust ontvangen, wanneer ze iemand horen spreken, het een weten opwekt.

Hoe voelt dit voor mij?

En in plaats van onmiddellijk een plan op te stellen voor wat je ontvangt, dat meer mentaal is, wat samen met fysieke kracht de nadruk was van de heerschappij van de patriarch, vraag je jezelf af: “Hoe voelt dit voor mij?” En dan stel je jezelf nog een heel belangrijke vraag: “Als ik een plan zou opstellen om uit te voeren wat ik heb ontvangen, zou dat dan gunstig zijn voor al het bewustzijn?” Niet dat je wordt gevraagd om de massa te leiden, maar als je implementeert of manifesteert wat je ontvangt, zal het dan de evolutie bevorderen?

Authentieke schoonheid

Dit jaar is het thema van het jaar schoonheid in de 12 sterrenbeelden, grote, gewaagde kleurrijke schoonheid. Dus je zou jezelf deze Ram afvragen: “Als ik implementeer wat ik heb ontvangen, zou het dan meer schoonheid in de wereld creëren?” Je bent een lid van de mensheid en elk antwoord dat je bedenkt zou idealiter een antwoord zijn dat alle mensen nuttig zouden vinden, ongeacht waar ze wonen.

Team van specialisten

Nu, voordat je mensen vindt om op te winden en om ze je te laten volgen, zoek naar andere mensen die dezelfde of soortgelijke visioenen hebben ontvangen en sluit je bij hen aan. Het zal je misschien verbazen dat wat je hebt verkregen niet alleen voor jou uniek is. Met internet kun je zelfs ontdekken dat veel mensen al lang geleden hebben begrepen wat je nu pas ontvangt. Dit zijn jouw mensen om mee te netwerken. Het is meer een tijd van specialisten die elkaar ontmoeten en brainstormen hoe ze met hun eigen individuele expertise samen kunnen komen. Vervolgens implementeert u uw eigen vakgebied als onderdeel van de hele puzzel.

Converteer geen mensen meer

Dus de formule voor manifestatie is nu als volgt: ontvang, zoek anderen die dezelfde visies hebben gekregen als jij, bedenk een gezamenlijk plan en voer dan jouw deel uit. U hoeft het niet meer allemaal te doen, het vinden van degenen die bij u passen, wordt de sleutel als uw idee meer is dan alleen voor uzelf. Als het groter is, heb je mensen nodig. Probeer dit jaar geen mensen tot uw denken te bekeren. Als het inderdaad ware intuïtie is, hebben velen dezelfde visioenen ontvangen.

Voeg gewoon uw expertise toe

Het is ook goed voor je nederigheid als je, wanneer je onderzoekt, ontdekt dat wat je voelt aangetrokken om te doen, vele anderen jaren geleden hebben gekregen. Ze zullen al veel informatie hebben, nu hoef je alleen maar je expertise toe te voegen.

Ram gaat eerst over jou

Maar onthoud dat Ram, net zoals Vissen, alles eerst over jou gaat, zorg er gewoon voor dat je anderen erbij betrekt.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://horoskop.nofollow.biz/

Gerelateerde artikelen

Trouwringen die zijn gemaakt van bijzondere metalen

Het ideale cadeau vinden voor een sportieve man