Drie tips om veilig in Bitcoin te handelen

VL wonen

Het bezitten van Bitcoin en het beheren van jouw transacties lijkt allemaal mooi. Maar het is belangrijk dat je dit veilig doet. Je hebt misschien veel digitaal geld en dit wil je zeker niet kwijtraken doordat iemand online toegang krijgt tot jouw geld. Je hebt verschillende manieren om dit op een veilige manier te doen. Wij leggen je in deze blog graag uit hoe je dit het beste kunt doen. 

 

Gebruik koude opslag 

Er is een stijgende populariteit in het handelen van Bitcoin. Hiermee gaat ook gepaard dat er een toenemende behoefte is om dit veilig te kunnen doen. Een van deze manieren is door een koude opslag. Hiermee bescherm jij offline jouw portefeuille om toegang te hebben tot jouw Bitcoin. Met jouw offline koude opslag heb jij de code die nodig is om jouw Bitcoin te beheren en transacties te doen. 

 

Gebruik 2FA 

Je kent het vast: Google Authenticator. 2FA is ook wel Two Fachter Authentication voor je online exchange. Om in jouw Bitcoin te komen, heb je een code nodig die naar jouw telefoon wordt gestuurd. Zonder die code kom je niet in jouw Bitcoin en kun je geen transacties doen. Het is een extra beveiligings op jouw digitale geld. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken dat jij gehackt wordt en jij door jouw eigen nalatigheid alles kwijt bent.  

 

Handel alleen op betrouwbare platformen 

Binnen de crypto wereld zijn er tal van platformen waar jij terecht kan om jouw geld te beleggen in bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Voordat je halsoverkop begint op het eerste beste platform dat naar boven komt in Google, is het verstandig om je te verdiepen in de betrouwbaarheid van ieder platform. Om je alvast op weg te helpen geven we je alvast een aanrader voor een betrouwbaar platform mee: Anycoindirect. Hier vind je de meest recente Bitcoin prijzen

 

https://anycoindirect.eu/nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten