Afvallen met Weight Watchers

Weight Watchers bestaat al ontzettend lang. Al veel mensen zijn met behulp van Weight Watchers afgevallen. Dat het werkt, is dus wel gebleken. Overweeg je ook om je aan te sluiten, maar ben je benieuwd hoe het werkt? Lees hier alles over afvallen met Weight Watchers, hoe de abonnementen werken en hoe je Weight Watchers weer kan opzeggen wanneer je je streefgewicht hebt behaald.

Aanmelden

Als je je aanmeldt bij Weight Watchers kan je kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kan je zelfstandig afvallen met behulp van de Weight Watchers app. Je kan ook kiezen voor een uitgebreider abonnement waarbij je begeleiding krijgt van een coach en kan je workshops bezoeken bij jou in de buurt.

Abonnementen

Wanneer je kiest voor een digital abonnement, krijg je toegang tot de app. Hierin kan je je voeding, beweging en slaap bijhouden. Je activity tracker kan je koppelen aan de app. Daarnaast heb je toegang tot recepten, weekmenu’s, boodschappenlijstjes en bewegingsvideo’s. Ook krijg je een gepersonaliseerd actieplan en voortgangsrapport. Op deze manier kan je zelfstandig aan de slag om gewicht te verliezen. De app geeft je net wat meer structuur en houvast om je voortgang bij te houden. Met de recepten heb je ook wat meer inspiratie om gezond en lekker te eten. Kies je voor het uitgebreide abonnement, dan krijg je naast bovenstaande ook nog toegang tot wekelijkse workshops die online of bij jou in de buurt plaatsvinden. Zo maak je makkelijk contact met andere Weight Watchers. Ook krijg je een eigen coach die je begeleidt. Zo heb je een extra stok achter de deur wanneer je het lastig vindt om zelf vol te houden. Bovendien komt er op deze manier een sociaal aspect bij kijken. Wanneer je het samen doet, is het gemakkelijker en leuker dan alleen.

Opzeggen

Heb je je streefgewicht bereikt en lukt het verder alleen? Of is Weight Watchers toch niet helemaal iets voor jou? Dan kan je Weight Watchers opzeggen. Vul je gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch gecreëerd. Zo weet je zeker dat het snel geregeld is en hoef je er verder niet meer naar om te kijken. Weight Watchers opzeggen kan dus heel gemakkelijk.

 

https://review-pagina.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten