Vintage bruiloft? Huur dan jouw vintage items bij Vintage Concepts

WhatsAppImage20220908at4.25.33PM1

Vintage Concepts – De perfecte vintage bruiloft

Ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle bruiloft? Dan is een vintage bruiloft misschien wel iets voor jou. Bij Vintage Concepts zijn we gespecialiseerd in het verhuren van meubels, stylingitems en onder andere glaswerk. Wij hebben alles in huis om jouw bruiloft om te toveren tot een prachtige vintage setting.

Een romantische en sfeervolle vintage bruiloft

Een vintage bruiloft is romantisch en sfeervol en geeft een warm en persoonlijk gevoel aan jouw speciale dag. Het draait bij een vintage bruiloft om het creëren van een unieke en persoonlijke sfeer die bij het bruidspaar past. Bij Vintage Concepts helpen we je graag bij het samenstellen van jouw droombruiloft.

Een uitgebreid assortiment aan vintage meubels

Bij Vintage Concepts hebben wij een uitgebreid assortiment aan vintage meubels die perfect passen bij een vintage bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan prachtige rotan stoelen, toffe bankjes en gedecoreerde backdrop. Ook hebben wij diverse accessoires zoals mooie Perzische tapijten, sfeervolle verlichting en vazen om het geheel compleet te maken. Combineer deze vintage bruiloft decoratie met elkaar en creëer zo jouw eigen unieke stijl.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Bij Vintage Concepts zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je op basis van onze ervaring en expertise. Zo nemen wij bijvoorbeeld de styling en het opzetten van de meubels voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op het genieten van je bruiloft.

Een vintage bruiloft voor elk budget

Bij Vintage Concepts hebben wij meubels en stylingitems voor elk budget. Zo kunnen we voor een kleiner budget al een prachtige vintage setting creëren, maar ook voor een groot budget hebben wij voldoende mogelijkheden om de bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Een onvergetelijke vintage bruiloft

Bij Vintage Concepts streven we ernaar om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Wij zorgen ervoor dat de setting perfect past bij het bruidspaar en dat de vintage sfeer doorgevoerd wordt in elk detail. Zo creëren we een persoonlijke en unieke sfeer waar jij en je gasten nog lang over zullen napraten.

Maak van jouw bruiloft een onvergetelijke dag

Wil jij ook een sfeervolle en unieke vintage bruiloft? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen maken we van jouw bruiloft een onvergetelijke dag die perfect past bij jou en je partner.

 

https://vintageconcepts.nl/vintage-bruiloft/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten