Kies voor krachtig voor je stofzuiger

Kies je voor Dyson, dan kies je voor innovatie en design. Maar met een Dyson V15 Detect kies je ook voor krachtig. De V15 serie van de Dyson stofzuigers is de meest krachtige serie die Dyson ooit gemaakt heeft. Je kunt natuurlijk rekenen op wat je van Dyson gewend bent: hoge kwaliteit, mooi en praktisch design en innovatieve technologie. De Dyson V15 Detect heeft het allemaal. Je kiest voor een Dyson stofzuiger uit de V15 serie als je de meest krachtige stofzuiger in huis wil halen.

Detect technologie

Bij elke Dyson V15 stofzuiger krijg je meerdere zuigmonden om te gebruiken. Elke zuigmond heeft een eigen bijzondere technologie. De Dyson V15 Detect stofzuigers hebben een Torque zuigmond. Die detecteert wat voor vuil er voor de zuigmond ligt om zo de kracht van de stofzuiger aan te passen aan het vuil dat opgezogen moet worden. Zo werkt je Dyson stofzuiger zo effectief mogelijk. Deze technologie zit ook in andere series, maar enkel bij de Dyson V15 Detect kun je ook de optimale kracht verwachten die hoort bij de V15 serie. 

Meer accessoires en zuigmonden

Een andere zuigmond die je bij een Dyson V15 Detect krijgt is de laser slim fluffy zuigmond. Deze zuigmond heeft een laser die de vloer voor de mond groen kleurt. Daardoor zie je zelfs de allerkleinste stofdeeltjes. Je kunt zo precies zien wat je hebt gemist, ook wat je met het blote oog niet zou kunnen zien. Zo maak je je huis echt volledig stofvrij. De Dyson V15 heeft een batterijduur tot een uur. Er zijn varianten met een tweede batterij, daarmee kun je dus twee keer zo lang stofzuigen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten