Ga voor een portaalkraan met een kettingtakel

Ga voor een portaalkraan met een kettingtakel

Portaalkranen zijn een uitstekende investering voor werkplaatsen en fabrieken die regelmatig zware materialen moeten plaatsen. De afmetingen en vormen van een portaalkraan kunnen worden gebaseerd op de lengte en breedte van het werkgebied. Als je een Portaalkraan combineert met een sterke kettingtakel, heb je een zeer robuuste oplossing voor het verplaatsen van zware ladingen.

 

Betrouwbare Portaalkranen bij Ad. A. Klein

Over het algemeen wordt elke Portaalkraan geproduceerd in de bekende kleur geel (RAL 1007), echter is het ook mogelijk om een mobiele laadkraan in een andere kleur te laten maken door Ad. A. Klein. U kunt bijvoorbeeld uw portaalkraan ontwerpen in de kenmerkende kleuren van uw organisatie. Naast het kiezen van een andere kleur is het ook mogelijk om een mobiele portaalkraan te maken met wisselende hoogtematen of een andere mogelijkheid. Neem contact op met de specialisten van Ad. A. Klein om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Mobiele Portaalkranen hebben een aantal voordelen

Mobiele Portaalkranen zijn eenvoudig te verplaatsen in vergelijking met andere mobiele apparaten. Bovendien kunt u een mobiele portaalkraan uitrusten met zowel met een handmatige als met een elektrische kettingkabel. Ook zijn mobiele portaalkranen voordelig en kunnen voor u worden aangepast aan uw behoeften.

 

Welke kettingtabel is voor u de juiste?

Nadat u een mobiele portaalkraan heeft uitgekozen, is het kiezen van de juiste kettingtakel de volgende stap. Zoals eerder vermeld heeft u de keuze uit diverse elektrische en handmatige kettingtakels. Wilt u een kettingtakel gebruiken voor het plaatsen van zware materialen, maar wilt u geen vonken zien die kunnen resulteren in een explosie? Dan is een luchttakel een goede keuzen. Door gas of lucht samen te persen, kunnen deze takels een enorm gewicht van 10 ton hijsen. Gaat u de kraan niet intensief gebruiken? Kies dan voor een hand- of rateltakel. Deze takels kunnen minder zware ladingen hijsen, maar zijn wel voordeliger.

 

Goede portaalkranen tegen scherpe prijzen

Bij Ad. A. Klein transporttechniek beschikken ze over jarenlange ervaring op het gebied van hijs- en hefmiddelen. Ze leveren op maat gemaakte kranen tegen een zeer scherpe prijzen. Naast het

https://www.adaklein.nl/portaalkraan/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten