Vier je verjaardag in de tuin: Een gids om een mooie dag te plannen

Het grootste deel van het jaar zit je misschien binnen, maar je tuin hoeft dat niet te zijn. Met een beetje planning en overleg, kunt u uw buitenruimte om te zetten in een perfecte setting voor uw verjaardagsfeestje. Hier is onze ultieme gids voor het hosten van een ongelooflijke tuin verjaardagsfeestje. Luister goed als je denkt aan het hebben van een feestje in de tuin deze komende zomer. Er zijn zo veel manieren waarop u kunt maken het speciaal. Als je van het buitenleven houdt en dat wilt vieren, is er geen betere manier dan een feestje te geven in je eigen achtertuin. Het enige wat je nodig hebt is wat inspiratie en deze tips zullen je op weg helpen bij het plannen van je perfecte dag in de zon!

 

Beslis over een datum en tijd

Voordat je iets anders doet, moet je beslissen op welke datum en welk tijdstip je je feest wilt houden. Houd rekening met het weer en de tijd van het jaar, en kies een dag waarop jij en je gasten zich prettig zullen voelen. Je moet ook rekening houden met het tijdstip van de dag. Als je een feestje overdag geeft, wil je het waarschijnlijk in het begin van de dag houden als de zon minder fel schijnt. Als je een nachtelijk feest organiseert, wil je een datum kiezen waarop er geen conflicterende evenementen in je omgeving zijn. Als u van plan bent een bruiloft of feest in de open lucht te organiseren, wilt u er ook zeker van zijn dat de datum die u kiest niet wordt beïnvloed door slecht weer. Je zult ook moeten beslissen hoe lang je je feest wilt laten duren. Als je eten en drinken serveert, wil je het evenement waarschijnlijk relatief kort houden. Als je alleen van plan bent om een paar spelletjes te doen en van cake te genieten, kun je het feest zo lang laten duren als je wilt.

 

Eten, drinken en dessert.

Als je een bijzonder lang feest geeft, wil je er ook voor zorgen dat je genoeg eten en drinken hebt. Je zult moeten plannen hoeveel eten je nodig hebt op basis van het aantal mensen dat op je feest aanwezig zal zijn. U zult ook willen plannen wat voor soort voedsel u zult serveren. Enkele goede opties voor outdoor partijen zijn: fingerfood, hapjes, BBQ, salades, en lichte desserts om de gasten te houden van het krijgen van te vol en oververhit. Je kunt ook desserts gebruiken die gemakkelijk te eten en te vervoeren zijn, zoals koekjes en cupcakes, zodat mensen ze mee naar huis kunnen nemen als het feest voorbij is. Als het op drank aankomt, wil je er zeker van zijn dat je genoeg hebt voor iedereen. Enkele goede opties voor openluchtfeestjes zijn: water, punch, limonade, ijsthee, en koffie. Je kunt ook een paar flessen wijn en/of bier bij de hand hebben voor de volwassenen.

 

Versier je ruimte

Als je eenmaal hebt besloten wat je wilt eten en drinken, kun je beginnen met het versieren van je ruimte. Je hoeft niet alles te versieren, maar je kunt wel een paar dingen doen die je feest nog leuker maken. Misschien wil je een speciale plek creëren voor de gasten om hun cadeaus neer te zetten. Als je een cadeautafel hebt, kun je die versieren zoals je wilt. U kunt ook een aantal speciale decoraties toe te voegen aan uw tuin. Je kunt het versieren met: lichtjes, bloemen, ballonnen, tafels, stoelen, en alles wat maar in je thema past. Als je overdag een feest geeft, kun je overwegen om een tent of luifel op te zetten. Dit kan u en uw gasten uit de zon houden en uw huis of tuin beschermen tegen eventuele schade.

 

Muziek en spelletjes

Terwijl je aan het versieren bent, kun je ook nadenken over de muziek en spelletjes die je op je feest zult hebben. Misschien wil je een speciale afspeellijst voor het evenement, of misschien wil je muziek van een radiostation of streaming service spelen. Je kunt een afspeellijst maken voor elk type feest, en je kunt zelfs een afspeellijst hebben voor elke gast. U kunt een aantal online tools vinden om u te helpen de perfecte afspeellijst te maken. U kunt ook overwegen met een partij gastheer of gastvrouw die kan nemen verzoeken en controle van de muziek. Als het op spelletjes aankomt, heb je eindeloos veel keuze. Je kunt traditionele gezelschapsspelletjes spelen zoals Twister, ezeltje prik, of pakje doorgeven. U kunt ook overwegen om enkele unieke en speciale spellen te spelen die geschikt zijn voor openluchtfeesten.

 

Tot slot

Je hebt de dag gepland, je hebt de ruimte versierd, en je hebt zelfs het eten en drinken al bedacht. Nu hoef je alleen nog maar een leuke tijd met je gasten te hebben. Het belangrijkste is om te ontspannen en te genieten van de dag. Het is jullie speciale dag, dus haal alle benodigdheden voor een geslaagd tuinfeest in huis bij Jardinerie Bruxelles.

https://www.gardencenterwemmel.be

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten