Is het tijd voor dakrenovatie (of kan het nog even?

De meeste woningeigenaren denken niet zo vaak na over de kwaliteit van hun dak. En waarom zouden ze ook? Zolang het dak de elementen buiten weet te houden is er niks aan de hand, toch?

Helaas is het vaak niet meteen te zien of het dak nog in goede conditie is. Een dak kan er van buiten nog prima uitzien, maar ondertussen toch al enkele gebreken ontwikkelen. Als je er snel bij bent, kunnen deze gebreken in een vroeg stadium worden verholpen. Regelmatige dakinspectie en onderhoud helpt de levensduur van het dak te verlengen en is -alleen daarom al- de moeite waard. Maar zelfs met goed onderhoud komt er een moment dat dakrenovatie noodzakelijk is.

Als het dak al een aantal jaren ligt, is het slim te beginnen met een nulmeting. Een vakbekwame dakinspecteur gebruikt een uitgebreide checklist om het dak uitgebreid te beoordelen. Na afloop ontvang je een volledig en overzichtelijk rapport.

Dit rapport vertelt alles wat je moet weten: de huidige staat van het dak, het onderhoud dat op korte termijn moet gebeuren en wat je in de toekomst mag verwachten.

De specialisten van Roofing Service Nederland doen er alles aan je zo goed mogelijk te adviseren. Daarbij kiezen we altijd de optie die voor jou het voordeligst uitpakt. Toch kan het zijn dat onze inspecteur adviseert een dakrenovatie uit te voeren.

Wacht je hier te lang mee? Dan zal het dak steeds meer lekkages en gebreken vertonen. De dakdekker moet steeds vaker langskomen om kleine reparaties uit te voeren. Na een tijdje begint dit steeds meer in de papieren te lopen. Dakrenovatie is weliswaar prijzig, maar over de lange termijn voordeliger dan het steeds weer uitvoeren van reparaties (om over de gevolgschade van lekkages te zwijgen)

Na uitvoering van de dakrenovatie kunnen we desgewenst ook een preventief onderhoudsprogramma voorstellen.

Waarom Roofing Service Nederland?

Er zijn vele tientallen dakdekkersbedrijven in Nederland. Waarom zou je kiezen voor Roofing Service Nederland? Wij zijn al sinds 1970 dé dakdekker van Nederland. Al meer dan vijftig jaar zijn wij de vertrouwde partner die elk dak de liefde kan geven die het verdient.

Elke dakdekker heeft zo zijn eigen specialisme. Roofing Service Nederland heeft een vast team van 50 gespecialiseerde vakmensen. Dat betekent dat we elke expertise in huis hebben. Bovendien hebben we landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden).

Roofing Service Nederland staat voor betrouwbare kwaliteit. Precies wat JIJ zoekt!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten