Aankleedkussen, Aankleedkussenhoezen En Commode’s: De Ultieme Koopgids! – 2022

Een van de eerste dingen die je moet doen als je ouder wordt, is de kinderkamer van je kleintje inrichten en alle nieuwe ouders kunnen rekenen op veel luiers verschonen. Het is een vies klusje, maar iemand moet het doen! Het goede nieuws is dat het opruimen snel en gemakkelijk kan gaan als je een veilige aankleedkussen hebt met benodigdheden binnen handbereik. 

 

Waarom u een aankleedkussen nodig heeft

Een aankleedkussen biedt u een veilige plaats om de luier van uw baby te verschonen. Of u nu kiest voor een traditionele aankleedkussen of een commode met een aankleedkussen erbovenop, u zult blij zijn een go-to plek te hebben voor het verschonen van luiers. Het is gemakkelijk en handig om alle benodigdheden voor het verschonen van de luier – doekjes, luiers en luieruitslagcrème – overzichtelijk en handig op één plek te hebben. 

 

Een aankleedkussen is vooral handig voor moeders die herstellen van een keizersnede, omdat bukken in de taille pijnlijk en ongemakkelijk kan zijn, dus als je van tevoren weet dat je er een krijgt, is dit zeker een slimme investering.

 

Commode en aankleedkussen combi

Als je een verschoonplek wilt, koop dan een aankleedkussen en bevestig het op een lage commode, die je ook kunt gebruiken als je kind geen luiers meer draagt. Bewaar luiers, doekjes en crèmes in de bovenste lade voor snelle toegang. Berg alle andere babyspullen, zoals doekjes, boertjes en rompertjes, handig op in de commode.

 

Waar moet u op letten als u een ruimte voor een aankleedkussen wilt creëren?

  • Veiligheid. Meubels moeten aan de muur bevestigd worden zodat ze niet op uw baby kunnen vallen. Als uw meubel geen ankers en spanners heeft om het op zijn plaats te houden, kunt u bij uw plaatselijke bouwmarkt terecht voor de benodigde onderdelen. 

  • Verschoonkussen. Koop een stevig, geribbeld aankleedkussen en bevestig het aan de commode, die je ook kunt gebruiken als je kind geen luiers meer heeft. Colgate’s contour aankleedkussen verandert elk plat oppervlak in een baby verschoonstation. Stevige schuimrubberen ribbels aan de zijkanten zorgen voor een veilige cocon voor de baby tijdens het verschonen. De hoes van het aankleedkussen is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en een milde zeep. Extra veiligheidsvoorzieningen zijn een stevige vezelplaat, een veiligheidsriem en schroeven om het aankleedkussen te bevestigen. 

  • Veiligheidsriem. Hoewel een veiligheidsriem handig is voor ouders die voor het eerst een baby aankleden, mag u de baby nooit zonder toezicht achterlaten, zelfs niet als dat is om een speeltje of een pyjama te pakken in dezelfde kamer. Volgens HealthyChildren.org moet u altijd één hand op uw baby houden.

 

  • Niet-giftige verf. Als je een tweedehands aankleedkussen gebruikt, zorg dan dat de verflaag veilig is. Zelfs pas geschilderde vintage vondsten kunnen loodverf bevatten, wat uiterst gevaarlijk kan zijn voor baby’s in ontwikkeling. Hier lees je hoe je loodverf kunt herkennen.

  • Luieremmer. Zorg ervoor dat u een luieremmer in de buurt hebt, zodat u uw luiers gemakkelijk kunt weggooien. Als je kleintje groter wordt en de luiers zich opstapelen, zul je snel merken dat dit een van je meest gebruikte – en meest gewaardeerde – kinderkamerartikelen kan zijn. 

  • Grote baby. Het is moeilijker dan je denkt om een groeiende, actieve baby te verschonen. Als je baby 30 pond weegt, meestal rond een jaar oud, is het veiliger om hem op een onderlegger of handdoek op de grond te verschonen. Tegen die tijd ben je een expert!

Vergeet geen aankleedkussenhoezen te kopen bij je aankleed kussen!

Het kopen van aankleedkussenhoezen

 

Hier zijn enkele overwegingen waar je aan moet denken bij het kopen van een verschoonkussenhoes. 

 

Neem er twee, en werk verder!

Tenzij je baby constant in zijn poep zit, heb je maar -minstens- twee aankleedkussenhoezen nodig.  Als het vuil wordt, moet je het verwisselen. 

 

Afmetingen

De meeste aankleedkussens hebben dezelfde afmetingen als een standaard aankleedkussen – sommige zijn mogelijk kleiner of groter. Een standaard aankleedkussen meet 17″ bij 33″.

 

Dit is niet te veel om je zorgen over te maken.

 

De meeste aankleedkussenmaten zullen hier niet al te veel van afwijken, of hun hoogtes kunnen een paar centimeter verschillen.

 

Wij adviseren u bij het kopen van dingen die u niet kunt passen dit oude bouwgezegde te volgen: twee keer meten, één keer knippen (of in dit geval kopen). 

 

Het kan geen kwaad om twee keer te meten om er zeker van te zijn dat uw overtrek zal passen. Als u een iets groter kussen heeft, is dat misschien iets om rekening mee te houden. 

 

Materiaal

Zoals we al zeiden, zijn hoezen meer bedoeld om vlekken op een aankleedkussen te voorkomen… Maar het helpt nog steeds om een hoes te hebben die gemaakt is van absorberend gewatteerd materiaal of van waterafvoerend materiaal. 

 

Iets als een katoen en polyester mix kan handig zijn op dagen dat je een grote puinhoop hebt. Dikkere en over het algemeen meer vinyl-achtige materialen zijn niet zo comfortabel voor baby’s. Aangezien je het elke keer zult gebruiken om je kleintje te verschonen, wil je een absorberend materiaal.

Het absorbeert de plas van de baby in plaats van het vast te houden en het over de kleren, rug en billen van de baby te laten lopen.

 

Ontwerpen

Het ontwerp is de belangrijkste aantrekkingskracht van aankleedkussenhoezen…

 

Effen of met een patroon? 

 

De meeste aankleedkussenhoezen zijn neutraal van kleur en zien er effen uit. Deze eenvoudige en basisontwerpen zullen in de meeste kinderkamers passen… De ontworpen die iets kleurrijks en leuks hebben, maken het aantrekkelijker, maken van iets eenvoudigs iets waar je graag naar kijkt.

 

Een aankleedkussen ligt vaak op een commode. Benieuwd waar op te letten bij het kopen van een commode? Hou rekening met de volgende tips.

 

Het kopen van een commode: waar op te letten?

Het kopen van die perfecte commode zou afhangen van vele belangrijke factoren. Als we zitten en blijven evalueren elk klein detail, zou je nooit het einde van het horen. Beperk daarom de factoren tot een paar belangrijke. 

 

Enkele van de belangrijke factoren worden hieronder genoemd:

Functionaliteit:

Dit aspect richt zich vooral op de verschillende manieren waarop uw baby commode kan worden gebruikt. De meeste commodes worden geleverd met een verwijderbaar dienblad voor u om te gebruiken als een luiertafel. Laten we eerlijk zijn, je gaat te hebben om uw baby luiers te veranderen meerdere malen in een dag.

 

Dus, een commode, die ook kan worden gebruikt als een luiertafel is een hele deal. Er is geen noodzaak om apart te besteden aan een luiertafel, die nutteloos ligt bij u thuis nadat de baby’s luier veranderen dagen zijn voorbij. U bespaart niet alleen een paar euro’s maar ook wat extra ruimte in de kamer.

Ruimte

Het volgende belangrijke ding om in gedachten te houden is de ruimte. Ten eerste, hoeveel ruimte heeft de commode aan de binnenkant om je baby’s kleren, schoenen, speelgoed en andere spullen in op te bergen. Een baby heeft meer spullen dan elke andere volwassene in huis. Het is belangrijk om ze allemaal op een veilige plaats te bewaren, zodat u gemakkelijk iets kunt vinden wanneer dat nodig is. Het heeft geen zin om een babycommode aan te schaffen als deze niet genoeg opbergruimte biedt en u de meeste spulletjes van uw baby in uw kast moet opbergen.

 

Esthetiek & Ontwerp

Dan moet je kijken naar de esthetiek en design aspecten. Net als alle andere meubels in huis, moet ook de commode goed passen bij de kleur, het interieur en de andere meubels in de kamer van uw baby. U wilt het uiterlijk van uw babykamer niet verpesten. Het is ook aan te raden om de kleurtoon gelijk te houden aan het wiegje. Zorg er dus voor dat de kleur van uw commode en wieg goed samengaan met de kleur van de kamer. Ook, wanneer uw kind rijpt met de tijd, moet de ladekast in staat zijn om afzonderlijk te presteren als meubilair, zelfs zonder een wieg.

Duurzaamheid

Het volgende waar u op moet letten bij een babycommode is de kwaliteit van het stuk om de duurzaamheid te garanderen. Controleer de lades om er zeker van te zijn dat ze lang meegaan en dat er grote voorwerpen in passen. Controleer of het product goed geconstrueerd is en een perfecte afwerking heeft om schade te voorkomen. Controleer hoe sterk de achterkant van de ladekast is.

Kosten

De prijs is ook een belangrijke factor bij het kiezen van een babycommode. In de achtervolging van het kopen van een perfecte commode voor uw baby, kunt u niet besteden een extra-gewoon groot bedrag en branden een gat in je zakken. Er zijn andere baby-gerelateerde-kosten, die uw weg zal komen in de dagen te komen. Maar tegelijkertijd zal het uitgeven van een goedkoop product alleen maar leiden tot vroegtijdige schade en meer investeringen op de lange termijn. Het is altijd beter om dat extra bedrag uit te geven om uw investering toekomstbestendig te maken. Vooral wanneer u boodschappen doet voor uw dierbare, investeer dan in kwaliteit, in plaats van te denken aan het besparen van een paar euro’s.

 

Ten slotte is het raadzaam om grondig onderzoek te doen en het beste stuk te kiezen dat binnen uw budget valt.

 

Conclusie 

Nu dat je weet welke factoren je in gedachten moet houden, is het kiezen van de juiste baby commode geen gedoe meer. Nog steeds niet zeker? Maak je geen zorgen! Ideale baby is er voor u. Zodra u onze tijdloze meubelproducten bekijkt, zult u zeker verliefd worden. Bovendien maken de aantrekkelijke prijzen ze tot de beste deals om af te sluiten. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten