Zonnescherm met knikarm wel of niet kopen?

Tegenwoordig zijn er erg veel types zonweringen. Denk bijvoorbeeld aan uitvalschermen, markiezen, screens, klap modellen en knikarmschermen. De laatste willen wij graag toelichten in deze blog. De knikarmscherm. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker in tuinen. Maar wat maakt de knikarmscherm nou zo’n succes en is deze ook geschikt voor jou?  

Fijn zitten onder een knikarmscherm

Een knikarmscherm, ook weleens terrasscherm genoemd, wordt gebruikt om schaduw in de tuin te creëren in de tuin. Erg fijn dus voor in de warme zomerdagen. Dankzij de grote afmetingen bedekt een knikarmscherm een grote gedeelte van een tuin. Wat de knikarmscherm nou zo fijn maakt is dat het je weer terug kan klappen. Het is dus niet permanent net als bij een veranda. Het komt weleens voor dat je gewoon even behoefte hebt aan de zon. Dan kan je heel gemakkelijk de knikarmscherm weer terug kan klappen en even lekker in de zon zitten. 

 

Een knikarmscherm is geschikt voor veel plekken

Het kan zijn dat een knikarmscherm een groot gedeelte van een tuin bedekt vanwege de afmetingen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. De knikarmscherm is namelijk leverbaar in verschillende maten. Naast de standaard maten is het ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Er is dus voor iedere tuin een passende knikarmscherm. De knikarmschermen zijn ook verkrijgbaar in veel soorten kleuren. Hier wordt het matchen met de design van de tuin ook makkelijker. Zoals vele zonweringen zijn ook de knikarmschermen elektrisch bedienbaar. De knikarmscherm is dus geschikt voor zowel grote en kleine tuinen. Knikarmscherm of zonnescherm kopen kan eenvoudig online. 

Ben je op zoek naar een zonwering voor flats, kantoorgebouwen, balkons of voortuinen? Dan zou het verstandiger zijn om een uitvalscherm te nemen. Het belangrijkste verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm is dat het bij een knikarmscherm de bedoeling is dat je er ondergaat zitten en bij een uitvalscherm juist niet. Ben je op zoek naar zonwering in Almelo? Online zijn er een aantal aanbieders te vinden.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten