Zo creëer je een gezellige sfeer in huis met metaal!

Dat metaal je interieur kil maakt is allang achterhaald. Tegenwoordig is metaal bijna in ieder huis wel te vinden. Er zijn dan ook eindeloos veel opties om een gezellige sfeer in huis te creëren, terwijl je hier ook de stoere uitstraling van metaal in verwerkt. In deze blog geven we je een paar ideeën over het verwerken van metaal in je interieur. Lees je met ons mee?

 

Een lamp van metaal en papier

Een sfeervolle manier om metaal in je interieur te verwerken is door het te combineren met iets dat van zichzelf warmte uitstraalt, bijvoorbeeld licht. Metalen lampen zijn in veel soorten en maten te verkrijgen, maar geven door het warme licht geen harde uitstraling aan je interieur. Ga eens lekker shoppen bij een grote woonwinkel en je komt er waarschijnlijk genoeg tegen.

 

Een bijzettafeltje

Een andere optie om metaal te verwerken in je interieur is door een bijzettafel waarin metaal verwerkt is aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een metalen onderstel met een mooi houten tafelblad. Of ga voor een volledig metalen tafeltje. Maak er een leuk hoekje van door er bijvoorbeeld mooie bloemen, planten of andere accessoires op te zetten.

 

Een staande kapstok

Een kledingrek is heel handig om in de gang neer te zetten als kapstok. Jij, je gezin en je gasten kunnen hier bij binnenkomst de jas ophangen. Wanneer je er een hebt met ook nog een plank kunnen er ook schoenen, hoeden of andere accessoires op gestald worden. Daarnaast kun je er natuurlijk ook een neerzetten in je slaapkamer of in je kleedkamer. Heel handig om je kleren netjes op hangers te hangen.

 

Maak je eigen creatie!

Shoppen voor je interieur is natuurlijk superleuk, maar nog leuker is het zelf creëren van een item dat je in je huis kunt plaatsen. Er zijn genoeg opties voor het bewerken van metaal. Je kunt dit helemaal zelf doen, als je de goede benodigdheden hebt. Maar je kunt ook een ontwerp maken en het vervolgens uitbesteden aan een partij die gespecialiseerd is in bijvoorbeeld buislaseren, plaatlaseren of lassen. Er zijn genoeg opties!

 

https://keizersmetaal.nl/diensten/buislaseren/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten