Woont u in Overijssel en Gelderland? Salland Zorgverzekeringen

Wilt u voor komend jaar een zorgverzekering afsluiten die beter aan uw wensen voldoet? Dan is een zorgverzekering van Salland wellicht een goede optie voor u. Wij zijn als regionale zorgverzekeraar actief in de Overijssel en Gelderland. Iedereen uit deze provincies kan bij ons terecht voor een zorgverzekering 2021 van kwaliteit. We selecteren niet op leeftijd of andere factoren en willen goede zorg voor iedereen bereikbaar maken. Daarom kunt u bij Salland altijd rekenen op een lage zorgpremie en helpen we u graag met het vinden van de juiste behandelaar bij u in de buurt.

Basispakket zorgverzekering Salland 

U kunt bij Salland terecht voor een basispakket zorgverzekering 2021, maar we bieden ook een viertal aanvullende verzekeringen. Deze kunt u afsluiten als u bijvoorbeeld een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen vergoed wilt krijgen, of specifieke hulpmiddelen. Kosten voor de tandarts worden niet vergoed vanuit het basispakket of een aanvullende verzekering. Als u tandartskosten vergoed wilt krijgen, dan kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland heeft u drie opties met verschillende vergoedingen. Als u niet zeker weet welke aanvullende- of tandartsverzekering bij u past, dan kijken wij graag met u mee.

Lagere premie met gemeentepolis

Een belangrijk doel van Salland is om te zorgen dat iedereen de beste behandeling kan ontvangen in geval van ziekte. Goede zorg toegankelijk maken doen we onder andere door onze premie laag te houden. Voor mensen met een lager inkomen gaan wij graag nog een stapje verder. Als uw inkomen niet toereikend is om maandelijks uw zorgpremie te kunnen betalen, dan komt u wellicht in aanmerking voor een gemeentepolis. Dit houdt in dat uw gemeente deels uw zorgpremie betaalt. Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met verschillende gemeenten in de regio, bijvoorbeeld Deventer, Lochem, Olst- Wijhe, Rijssen- Holten en meer. Op onze website kunt u zien of uw gemeente deelneemt aan dit initiatief.

https://www.salland.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten