Wonen en werken in Noord- of Zuid-Holland

De provincies Noord- en Zuid-Holland hebben veel te bieden op het gebied van wonen en werken. Deze streken zijn bekend vanwege de ligging aan de kust, de grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en vanwege de verschillende soorten landschappen die je hier kunt vinden. Als je op zoek bent naar een geschikte woonruimte omdat jouw werk ook in deze regio te vinden is, dan kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht. Belangrijk is dan dat je eerst duidelijk hebt wat voor soort woning je wilt, waar je ongeveer wilt wonen en welke wensen er nog meer zijn.

Plaats

De plaats waar je wilt gaan wonen is dan ook erg belangrijk. Het is in veel gevallen wel zo prettig om in de buurt van het werk te wonen zodat je niet elke dag lang hoeft te reizen. Kijk ook naar de wensen van eventuele andere gezinsleden. Moeten er bijvoorbeeld scholen en verenigingen in de buurt zijn voor kinderen? Wil je rustig wonen, ga dan op zoek naar een woning buiten de stad op het platteland of in een dorp. Ook daar zijn genoeg mogelijkheden te vinden. In het Groene Hart zijn er verschillende mogelijkheden die het wonen in een plaats en op het platteland met elkaar kunnen combineren. In deze regio vind je plaatsen als Gouda, Woerden en Waddinxveen. Door de ligging van deze streek, wordt de regio omvat door de Randstad. Je bent met de auto of met ander vervoer dan ook zo in plaatsen als Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Utrecht of bijvoorbeeld Rotterdam. Lees hier ook tips van andere mensen op het forum om een geschikte woonplaats te bepalen. 

Nieuwe woning kopen

Ook het soort woning dat je wilt kopen is belangrijk voor de lijst met wensen die je kunt afwerken voordat je daadwerkelijk gaat zoeken. Wil je graag een karakteristieke bestaande woning of liever een nieuwbouwwoning die je volledig naar jouw eigen hand kunt laten bouwen en inrichten. Voor nieuwbouwwoningen is het goed om te weten welke projecten er gaande zijn en in de toekomst gaan komen. Maak daarom gebruik van deze website en blijf hier op de hoogte van bouwprojecten in het westen van Nederland. Je leest hier over de bestaande projecten en toekomstige projecten. Op die manier kun je als één van de eersten aangeven dat je bijvoorbeeld een woning in een bepaald project zou willen kopen. Deze website kan jou op de hoogte houden van al het nieuws met betrekking tot nieuwbouw in de regio.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten