VL Wonen
Wonen in een appartement

Wat kun je goed combineren met een beton ciré vloer?

Heb jij enig idee wat een beton ciré vloer is? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij leggen je uit wat het precies is. Een beton ciré vloer is een bepaalde soort vloer dat gemaakt is van beton maar ook een deel van steen. Hierdoor krijgt het een strak en glad design en weet je ook zeker dat het niet zo snel stuk gaat. Deze nieuwe trend op het gebied van vloeren is sinds kort erg populair geworden. Maar wat kun je goed combineren met zo’n vloer? In deze blog lichten we een aantal dingen ervoor uit.

Lichte kleuren zijn passend

Een van de kenmerken van een beton ciré vloer, is dat ze over het algemeen een lichte kleur hebben. Dit komt omdat beton over het algemeen een lichte kleur is, en dan worden de andere kleuren automatisch ook lichter. Daarom is het een goede keuze om je meubels er ook op aan te passen. We raden het af om een soortgelijke kleur te doen, anders vallen je meubels minder goed op. Maar wel een andere kleur zoals rood of groen kan al veel doen voor je kamer en vloer.

Alles in een moderne stijl

Een beton ciré vloer is dus redelijk nieuw op deze markt. Daarom is het moeilijk om deze te combineren met een tijdloze of ouderwetse stijl. Met deze stijlen bedoelen we rustieke meubels en achtergronden. Deze vloer past beter bij de moderne stijlen, die wat meer strakke designs aanbiedt en ook veel van hetzelfde. Daarbij zijn de moderne stijlen meestal lichtere kleuren, wat we net ook hebben uitgelicht. Als je een meer landschapsstijl wil, moet je niet kiezen voor deze vloer.

Wat is de prijs?

Maar je zult vast denken hoeveel kost dan zo’n vloer? Omdat hij redelijk nieuw is, denken mensen meteen dat het ook een fortuin kost, maar dat valt eigenlijk erg mee. Over het algemeen wordt er tussen de €90,- en €140,- berekent voor een vierkante meter aan beton ciré vloer. Sommige vloeren kosten wat meer, maar dit is een goede opties voor een moderne stijl in huis, want je krijgt een prachtige vloer.

 

Gerelateerde artikelen

Presto Dimensions: Tesla wrappen met hoogwaardige materialen

Een keuken kopen? Let dan hierop!

Het leukste kinderfeestje in Oss

Geef jouw keuken een nieuwe look!

Aantrekkelijk aanbod van woningen aan de CostaBlanca

De voordelen van thuis een jacuzzi hebben