De leukste gratis drank spellen voor thuis!

VL wonen

De leukste gratis drank spellen van Nederland

Speciaal voor onze jongeren en studenten hebben wij nu de leukste gratis drank spellen op een rijtje gezet. Heb jij nou een kleine portemonnee? Koop je altijd het goedkoopste bier? Maar je wilt wel dronken worden? Wij begrijpen dat ook. Als jongere heb je vaak minder geld te besteden en ga je niet elk weekend de kroeg in. Je blijft wat vaker thuis en zoekt andere manieren om samen met jou groep vrienden een avondje te zuipen. Pak dus die halve liter blikken goedkoop bier erbij want wij hebben de drank spellen voor jou!

Drank spel met alleen een pakje kaarten

Nou heb je wellicht weinig geld, je hoeft voor onderstaande spellen alleen maar een pakje kaarten aan te schaffen. Een pakje kaarten is in zowat elke simpele winkel te vinden of kan online besteld worden. Een normaal pakje kaarten hoeft dan ook niet meer dan een euro of twee te kosten. Hier onder alvast de leukste en makkelijkste kaartspellen met drank:

  1. Kingsen – Een drank spel waarbij elke kaart een andere mini game is. Een leuk spel met veel afwisseling waarbij je zelf kan afspreken hoeveel er gedronken moet worden. Daarnaast kan je de mini games ook zelf verzinnen per kaart. Goedkoop en leuk!
  2. Paardenrace – Bij paardenrace kiest iedereen een paard, oftewel een soort kaart (Klaver, harten, schoppen of ruiten). Daarna worden de kaarten een voor een open gedraaid. Welk paard als eerste bij de eindstreep is wint! Best makkelijk toch? En opnieuw lekker goedkoop!

Drank spel met slecht een setje dobbelstenen

Nog goedkoper en wellicht nog leuker; een drank spel met een setje dobbelstenen. Een stuk of twee a drie dobbelstenen zijn al te koop vanaf twee euro. Twee dobbelstenen is voor de onderstaande spellen al voldoende.

  1. Mexen – Het aller bekendste en makkelijkste drank spel van Nederland maar dus ook heel goedkoop! Mexen wordt ook wel Mexicaantje genoemd, het doel van het spel is simpel, je moet namelijk 21 gooien. Iedere speler krijgt drie kansen om te gooien, 21 is het hoogste getal en 31 het laagste. Wanneer iedereen heeft gegooid verliest de speler met de laagste score en deze drinkt natuurlijk zijn goedkope biertje op!
  2. Hoger en lager – Nog makkelijker, nog simpeler en nog sneller dronken! De titel zegt het al, wie het laagste gooit moet drinken! Succes en zet hem op.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten