Alle voordelen van het hebben van een mobiele portaalkraan

VL wonen

Je zou het misschien niet zeggen maar een mobiele portaalkraan op de werkvloer hebben, is het een aanrader. Het product is echt ideaal om bepaalde producten op verschillende plekken te krijgen en nog veel meer. Daarom hebben wij ook deze blog geschreven. In deze blog gaan we namelijk kijken naar de grootste voordelen die je uit een mobiele portaalkraan kan halen. We kunnen niet alles bespreken, maar we hebben de meest genoemde voordelen gepakt, om je over te kunnen halen.

Het is een verplaatsbare portaalkraan

Het woord ‘mobiel’ in dit geval dat je de kraan overal heen kan rollen of verplaatsen waar je wil. Dit is echt ideaal voor bedrijven die veel pakketjes of andere producten naar plek A naar B moeten verplaatsen. Daarbij is het niet moeilijk om deze te verplaatsen. Binnen enkele minuten staat hij op de plek waar hij aanwezig moet zijn. Daarbij is het ook makkelijk voor andere collega’s als ze de kraan een keer nodig hebben aan de andere kant van de werkvloer iets moeten hijsen met de kraan. Kortom, het heeft voor een werkvloer die hem op alle plekken nodig heeft veel voordelen.

Nooit meer te huren

Een van de grootste voordelen die op dit lijstje staan, is dat je nooit meer een extern bedrijf hoeft in te schakelen om een kraan te huren. Normaal gesproken als je geen mobiele kraan hebt, moet je deze huren bij een externe partij. Maar dat je altijd een gedoe om te regelen, omdat niet alleen jij als bedrijf de kraan wil huren. Dus je moet rekening houden met een bepaalde planning en dat kan soms goed in de weg zitten. Echter als je er zelf eentje hebt, dan is het een stuk fijner, want dan hoef je helemaal geen rekening te houden met een ander bedrijf.

Zelf aanpassingen kunnen doen

Bij een mobiele portaalkraan kun je ook zelf bepalen hoeveel gewicht het aan kan. Als je er eentje huurt, moet je maar geluk hebben dat het de goede is die een bepaald gewicht kan tillen of verplaatsen. Met een eigen kraan, heb je veel meer zekerheid hierin.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten