Wat doe je met al je extra tijd tijdens lockdown.

Gedurende de lockdown zijn er veel mensen die opeens veel meer tijd hebben dan eerst. Dankzij het feit mensen thuis moeten werken of zelfs helemaal niet meer kunnen werken. Maar wat kunnen zij doen met die tijd? In deze blog zullen wij enkele activiteiten beschrijven die er voor zorgen dat jij jouw extra vrije tijd tijdens de lockdown.

Fietsen

Veel mensen zijn al in bezit van een normale fiets of een wielrenfiets dus dan kunnen ze die net zo goed ook gebruiken. Samen met je familie of in je eentje kun je er op uit om de omgeving te verkennen. Als je iets sportiever bent en wellicht al een racefiets hebt of je wou al langer een racefiets kopen dan is nu het goede moment. Wielrennen geeft je de mogelijkheid om toch buiten te sporten maar veilig en op afstand.

Hardlopen

Hardlopen is net zoals fietsen een sport die je in je eentje kunt doen. Echter is het instapniveau voor hardlopen een stukje lager. Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt een goed paar schoenen. Wel moet je er op letten dat als je net begint met hardlopen dan moet je wel genoeg rustdagen inplannen.

Quizavond

Als de filmavonden na enkele weken je langzaam gek maken dan doe eens wat anders. Een Quizavond kan voor veel grappige momenten zorgen. Je kunt online veel verschillende quizzen vinden of wellicht heb je al een doos met trivial pursuit. Een andere mogelijkheid is een pubquiz maken. Zo kun je de vragen wat persoonlijker maken en dit zal zeker voor wat gezelligheid zorgen.

Bordspelavond

Een leuk bordspel als je er nog geen hebt hoeft niet veel te kosten en kan voor uren aan entertainment zorgen. Tegenwoordig zijn er veel innovatieve bordspellen die je online kunt kopen.

https://partyspellen.nl/pubquiz-maken/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten