Laat jouw verpakking bedrukken bij de drukkerij doosjes

VL wonen

Bij de creatieve drukkerij doosjes kan je dozen laten bedrukken met de stijl van jouw onderneming. Zoals je misschien al vaker ziet bij andere bedrijven als je zelf een pakketje bestelt, is dat ze op de verpakking vaak een logo of een compleet ontwerp hebben geplaatst. Je denkt misschien dat het overbodig is om dit te doen, omdat de verpakking toch weer wordt vernietigd, maar dat is niet helemaal waar. Uiteraard is een verpakking niet iets wat iemand bewaard, wat in sommige gevallen wel het geval is, maar dat is ook niet het doel van het bedrukken van de dozen bij de drukkerij doosjes. Het gaat er hier juist om dat het merk zich laat zien. De klant die het pakket ontvangt krijgt onbewust of bewust weer de prikkel van het logo die jij op de verpakking zet, zo wordt dit logo bekender voor jou en zal je het verder in je hoofd printen. 

Verpakkingen

De drukkerij doosjes heeft veel mogelijkheden wat betreft het drukken van de verpakkingen. Je kunt kiezen uit verpakkingen die door de brievenbus heen kunnen worden verstuurd, maar ook verpakkingen die groter zijn en daadwerkelijk door een postbezorger aan de deur moet worden gebracht. Wat voor verpakking en welke maat je ook nodig hebt, je kunt bij de drukkerij doosjes terecht. Zij zoeken namelijk met je mee naar alles wat er mogelijk is, en zit jouw maat niet in het standaard assortiment? Dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er dan nog zijn. 

Ontwerptool

Het drukken van de dozen bij de drukkerij doosjes is niet alleen heel handig, maar is ook leuk. Je kunt zelf heel creatief aan de slag gaan met het ontwerpen van de dozen via de online tool, die beschikbaar wordt gesteld zodra je de aankoop doet, waar je allerlei dingen mee kunt gaan uitproberen. Je kunt bestanden uploaden om deze op de doos te laten verschijnen, et cetera.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten