Wanneer een loodgieter met spoed inschakelen?

VL wonen

Zelden komt een storing gelegen. U ontdekt een lekkage in het dak wanneer het regent, en de verwarming slaat niet aan wanneer het buiten vriest. Gelukkig is er dan een loodgieter die snel ter plaatse kan zijn om de storing te verhelpen waardoor u alle comfort weer terug heeft. Bij TFK installatieservice werken uitsluitend vaklieden die snel de storing kunnen verhelpen. Tegelijkertijd inspecteren zij de staat, en geven u eventueel advies. Bijvoorbeeld, de kachel slaat niet aan en wat blijkt, er is achterstallig onderhoud. Wat ook voorkomt is dat de ketel al zo oud is dat deze vervangen moet worden. De loodgieter ziet dat terwijl hij of zij de storing aan het verhelpen is, en zo is de kans groot dat de hinderlijke storing slechts eenmalig is. Het kan voorkomen dat een storing ontstaat door domme pech. Zo kwam er ooit een shuttle tijdens een potje badminton in de goot terecht, en blokkeerde de regenpijp. De winter erop viel er sneeuw en daarna ging het dooien, het smeltwater kon niet weg, en kwam in de woning. Sowieso is er bij verstopte leidingen vaak sprake van pech, en niet van versleten of achterstallig onderhoud. Maar vaststaat, als u het overkomt, benader dan de 24-uurs service van TFK installatieservice.

Loodgietersbedrijf Haarlem

Het komt voor dat de loodgieters van TFK weleens een storing aan het verhelpen zijn en dat dan blijkt dat het werk niet goed is uitgevoerd. Als voorbeeld beunhazen die een lichtkoepel in een bitumen dak hebben gemaakt. Maandenlang ging het goed, maar wederom door smeltend sneeuw kwam het water naar binnen. Maar ook doe-het-zelvers die een badkamer hebben geïnstalleerd inclusief de aan en afvoer van water met voortdurend een verstopt riool als gevolg. Zij dachten, die PVC pijp onder de tegelvloer ziet toch niemand, en is onkundig gelegd. Het is vervelend als een ligbad voortdurend niet leeg wil lopen, en de storing voorgoed verhelpen is een duur karwei want de nieuwe tegelvloer moet er dan uit. Achteraf gezien was het dan in alle opzichten voordeliger geweest om direct de badkamer te laten installeren door het loodgietersbedrijf Haarlem TFK installatieservice. Hetzelfde geldt met die lichtkoepel in het bitumen dak, het is goedkoper om zoiets direct goed uit te laten voeren, en TFK installatieservice geeft daarop alle garanties. Een andere manier om storingen te voorkomen is om alles goed te laten onderhouden door de loodgieter Haarlem.

Loodgieter Haarlem

Bekijk het loodgietersbedrijf Haarlem TFK installatieservice online. De loodgieter staat 24/7 klaar om storingen te verhelpen. Maar wanneer benadert u de 24-uurs service? In dit artikel enkele voorbeelden. Tevens in dit artikel een advies omtrent werkzaamheden die de loodgieter Haarlem verricht wat niet urgent is.

https://loodgieter-haarlem.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten