Waarvoor heb ik betonpoeren nodig?

VL wonen

Als u nog nooit heeft geklust of over betonpoeren heeft gelezen, kunt u zich wellicht afvragen wat dit voor een soort element is. Op de website van betonpoer.com staan duidelijke foto’s én een duidelijke uitleg over wat poeren nou precies zijn en waarvoor deze nodig zijn. 

Objecten vastzetten 

Als u een schommel of een speeltoestel gaat installeren in uw tuin, zorg er dan voor dat u deze altijd verankert door het gebruik van een betonnen poer. U kunt betonnen poeren voor eindeloos veel klussen gebruiken. 

Denkt u bijvoorbeeld eens aan het bevestigen van een fietsbeugel, het plaatsen van een trampoline of het bouwen van een carport. In al deze bouwwerken is een betonnen poer in de fundering van essentieel belang. De betonpoer is de ondergrondse fundering van bovengrondse objecten. 

Verschillende type poeren

De betonnen poeren zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn optioneel in hoogte verstelbaar. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan indien e.e.a. niet optimaal zou passen. 

De poeren, die zijn gemaakt van beton, kunnen extra lang mee en u kunt zelfs, als u dat zou willen, de betonnen poer weer opnieuw gebruiken als u later uw bouwwerk weer afbreekt. Beton is uiterst duurzaam en zeer geschikt om poeren van te maken. Het is beresterk en zal onder geen beding gaan rotten of scheuren.

Voor de verschillende soorten poeren kunt u terecht in de webshop Betonpoer.com.

 

https://www.betonpoer.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten