Lekker die wc bril los laten zonder gekletter

VL wonen

Kies je voor een softclose wc bril dan kies je voor absolute stilte en privacy. Het is vrijwel onmogelijk om lawaai te maken bij het gebruik van deze erg praktische bril. Heb je even geen grip meer op de toiletbril dan valt deze niet naar beneden, maar glijdt deze zacht naar omlaag. Zodoende wordt de privacy in je eigen badkamer gegarandeerd. Woon je in een groter huishouden en moet er ‘s nachts al eens iemand naar de wc? Dan bieden deze stille modellen meer discretie, waardoor er minder kans is dat er iemand wakker wordt van het geluid.

De wc bril softclose functie zorgt ervoor dat kleine kinderen in alle veiligheid naar het toilet kunnen gaan. Het is namelijk onmogelijk dat vingers gekwetst worden door het neervallen van de bril. Of er nu veel of weinig kracht wordt uitgeoefend op de bril, hij zal steeds aan dezelfde snelheid dalen. Hierdoor zal je wc bril ook langer in goede staat blijven omdat er geen zware impact plaatsvindt. De wc bril softclose functie zorgt ervoor dat schokken niet mogelijk zijn. Zodoende kun je langer gebruik maken van je wc. Wanneer je een toilet koopt, zal hier meestal een traditionele wc bril op gemonteerd zijn. Dit model vervangen met een softclose wc bril is eenvoudig uit te voeren met een schroevendraaier.

Deze brillen zijn eenvoudiger te reinigen dan traditionele toiletbrillen. De toiletbril is eenvoudige te verwijderen dankzij een ‘quick release’ functie. Hierdoor is het kuisen van je wc gemakkelijk en snel gebeurd. Dit is een ideale oplossing voor iets oudere individuen of mensen met rugproblemen. Vaak is een softclose wc bril ook gemaakt van een resistent plastic of vinyl. Bacteriën hebben weinig vat op deze materialen, wat de kans op schimmel naar een nulpunt brengt.

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletbril

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten