VL Wonen
Wonen in een appartement

Betondelen in L-vorm bestellen

Betondelen in een L-vorm worden ook wel ‘L-elementen’ genoemd. Deze betondelen zijn zoals het woord al zegt ‘L-vormig’ en bieden daardoor tal van mogelijkheden om snel diverse toepassingen in tuin en terras te bewerkstelligen. 

U kunt door de toepassing van een paar betonnen l-elementen gemakkelijk en snel situaties thuis, bijvoorbeeld in de achtertuin maar ook buiten in de infrastructuur, op een eenvoudige manier aanpassen.

L-elementen t.b.v. keerwanden

Indien u te maken krijgt met diepte verschillen in de tuin zult u een keerwand moeten maken, want anders heeft de verdieping geen weerstand. Dergelijke keerwanden zijn zeer eenvoudig te maken met betonnen L-delen. Deze betondelen vormen zowel de voet, waar de aarde op geplaatst kan worden, als ook de stutwand waartegen de aarde drukt. Hebt u eenmaal L-elementen gekozen als keerwand, dan hebt u hier voorlopig de eerste jaren geen omkijken meer naar. 

Als u op een eenvoudige manier een zandbakrand, de rand van een vijver of misschien bloembakken wilt maken, kunt u denken aan het gebruik van U- en L-elementen vervaardigd van beton.

Eigenschappen beton

Beton is naast dat het multi-inzetbaar is ook milieuvriendelijk en ijzersterk. Beton zal geen tekenen van slijtage geven; het enigste is een witte afzetting wat kan plaatsvinden, of mossige groei (die met een hoge drukspuit snel weg te spuiten is). 

Beton is op dit moment ontzettend populair en geeft de tuin daarmee een mooi eigentijds karakter. U bestelt betonnen l-elementen op de website: L-elementen.nl

https://wonen-interieur.com/

Gerelateerde artikelen

Het verkopen van een verhuurde woning kan tegenwoordig ook aan de makelaar

Otis verloskundige Den Haag: persoonlijke aanpak staat voorop

Verschil gebruikte- en nieuwe verpakkingsmachines

Woning laten taxeren Hilversum

Lunch bezorgen in Amsterdam via Houtop

Kies voor fraaie markiezen zonwering