Waarom is de prijs van een beton ciré vloer zo betaalbaar?

VL wonen

Je zou het misschien niet zeggen, maar omdat beton ciré vloeren er altijd zo chique uitzien, zijn ze toch redelijk goedkoop. Sommige weten maar niet hoe dit kan komen. Gelukkig hebben wij dat voor je uitgezocht en hebben we een aantal redenen uitgelicht in deze blog. Omdat het in deze blog staat, betekent niet dat dit alle redenen zijn waarom het zo goedkoop kan zijn. Als je meer informatie hierover wil lezen of weten, kun je het beste naar een bedrijf gaan die dit product aanbiedt. Zij hebben er nog meer verstand van.

Het niet ingewikkeld om te maken

Je zou denken dat beton ciré vloeren moeilijk zijn te maken. Vooral om de juiste kleuren erin te krijgen en ook het goede formaat. Maar eigenlijk is dat heel makkelijk te maken met beton ciré vloeren. Het wordt namelijk in verschillende molts gegoten waardoor het op een goede manier kan worden gemaakt. Daarbij hebben ze precies de goede kleuren en ook vloeistoffen ervoor om daarvan een specifieke kleur van te maken. Kortom, het is goed te produceren waardoor het ook op een goedkope manier kan. Daarbij hadden ze altijd rekening mee met de duurzaamheid van het product en de productie.

Het blijft voor een langere periode goed

Het materiaal waar deze vloeren van worden gemaakt wordt in het algemeen gezien als een van de langst houdbare vloeren. Bij houten vloeren kan het zijn dat ze na ongeveer tien jaar of eerder gaan verslijten. Bij beton ciré vloeren heb je dit probleem totaal niet. Er zit namelijk nog een extra beschermende laag op de vloer, waardoor ze niet zo snel stuk kunnen gaan en daarmee ook worden beschermd. Dus het kan tegen van alles en krijgt ook geen vieze vlekken erin.

Geen extra verzorging nodig

Omdat de vloer al een extra beschermingslaag heeft, hoeft het nog niet extraverzorgd te worden. Je hebt namelijk met een eiken vloer dat je het om de zoveel tijd moet schuren of even moet lakken. Bij deze vloer heb je daar totaal geen last van en kun je doen wat je wil. Kortom, het is een prachtige vloer voor een goede prijs.

 

https://cicami.nl/beton-cire-vloer/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten