Waar vind je originele kapstokhaken?

VL wonen

Kapstokhaken, ieder mens heeft er wel een paar in huis. Handig voor de jassen in de hal, voor de regenjas in de garage. Handig voor de handdoeken in de badkamer, voor het gastendoekje bij het toilet en op de slaapkamers voor de badjassen. Voor de kids een leuke kinderkapstok. Nou zijn er natuurlijk tal van kapstokhaken te koop. Maar waar vind je nou leuke en originele kapstokkies?

We hebben eens even rond gegoogled en hebben de 3 leukste merken/modellen voor je op rij gezet. Laten we aftellen en beginnen met de kapstok die voor ons op NR.3 is geeindigd:

 

PLEK 3: Stevige garderobe wandhaak: SunnyDe Sunny garderobe wandhaak vinden wij een topper. Prijstechnisch is dit zeker niet de meest dure kapstokhaak. Echter is het model stevig en bevat het 2 haken per kapstokhaakje. Zo kun je bijvoorbeeld je shawl en je jas aan dezelfde jashaak hangen. Een ander leuk aspect is het feit dat deze kapstokken in 10 kleuren leverbaar zijn. Zo kun je de kleur van je kapstok een beetje aanpassen aan de kleur van je interieur.

Plek 2: Qualy wandhaken
Op plek 2 is geëindigd: Qualy met haar geweldige haken. Houdt je van hip kunststof? Dan moet je je zeker eens verdiepen in dit merk! Qualy heeft onder andere wandhaken in de vorm van takken met daarop kleurrijke vogeltjes. Laat je overigens niet afschrikken door het woord kunststof. Kunststof kan namelijk harstikke sterk zijn. Ook al is een zware winterjas misschien dan ook eigenlijk wel weer net teveel van het goede.

Plek 1: Zweedse dierenhaken
De absolute winnaar van dit seizoen zijn de wandhaken van wildlife garden. Wildlife Garden is een merk uit Zweden en zij produceren artikelen voor je interieur van hout. Eén van deze onderdelen zijn de kapstokhaakjes van wildlife garden. Die bestaan dus uit allemaal dieren. Huisdieren, boerderijdieren, Wilde dieren en dieren uit de jungle. De kledinghaken zijn heel gedetailleerd uit hout gesneden en mooi geverfd. Hiermee heb je echt iets unieks aan de muur. Kies voor dieren die je niet vaak ziet zoals een wasbeer, een koala en een hamster. Of ga gewoon voor onze vertrouwde huisdieren als kapstok!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten