Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring?

Bent u voornemens een boxspring te kopen? Dan is het handig als u weet waar een goede boxspring aan moet voldoen. Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring? Dat gaan we middels dit artikel uiteenzetten. Kort samengevat is een boxspring een bedbodem met springveren. Een springveerbed kan omschreven worden als een bak van metaal of hout. Daarin zit een kern van pocketveren en een frame met poten. Bij een dergelijk bed met pocketveren zijn alle veren gescheiden van elkaar in kleine zakjes verpakt. Een normaal bed bestaat daarentegen uit een los frame met lattenbodem en los matras. Boxsprings zijn niet meer weg te denken uit de tijd waarin we leven. Ze zorgen voor gemak en een geweldig slaapcomfort. Daarnaast voegen ze daadwerkelijk iets toe aan uw huis en interieur. Voordat uw besluit een aankoop te doen is het handig om te weten waar u precies op moet letten. 

Voordelen van een Boxspring

Er kleven veel voordelen aan slapen in een boxspring. De combinatie van het springveerbed met een matras dat bestaat uit veren zorgt voor goede ondersteuning aan het lichaam en draagt eraan bij dat er comfortabel gelegen kan worden. Boxsprings zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, zo ook elektrisch verstelbaar. Dit is ideaal voor mensen die voor of na het slapen graag tv kijken, lezen of ontbijten. In vergelijking met standaard bedden zijn boxsprings hoger. Dit zorgt ervoor dat er op een fijne manier in en uit het bed gestapt kan worden. Het is ook ideaal voor het verwisselen van het beddengoed. Er zijn vele mogelijkheden in relatie tot kleur, design en materiaal. Dit bewerkstelligt het feit dat een boxspring prettig past in diverse slaapkamers met een uiteenlopende woonstijl of interieur. Een dergelijk bed is goed samen te stellen zodat deze zal voldoen aan uw persoonlijke wensen. Zowel de ventilatie als de temperatuur van een boxspring zijn erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat de slaapplek uit een constructie van veren bestaat. Een bed met springveren gaat zeker 25 jaar mee en heeft dus een geweldige levensduur.

Sla je slag bij de beddenspecialist Amsterdam

Bent u eruit en wilt u koste wat het kost een boxspring kopen? Dat is een verstandige beslissing. U kunt dan u slag slaan bij de beddenspecialist Amsterdam. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat u zult slagen. Er is een ruim assortiment met voor iedereen een mooi aanbod. Wij worden niet voor niets de beddenspecialist in Amsterdam Noord genoemd. We zijn gespecialiseerd in boxsprings, bedden en matrassen. Op onze website staan alle producten die we verkopen. Vanwege onze dienstverlening en service hebben we vele vaste klanten. We scoren een hoog cijfer op het gebied van objectieve reviews. Iedereen is van harte welkom in de showroom. Kom langs zodat u het aanbod kunt aanschouwen en de matrassen en bedden zelf kunt uitproberen. Het doen van een online aankoop is natuurlijk ook helemaal prima. Klanten prijzen dit bedrijf vanwege de medewerkers met vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en uitstekende klantvriendelijkheid. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag/opmerking over een product? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen. We staan u maar al te graag te woord. Contactverzoeken worden zo snel mogelijk beantwoord. Als u niet kunt wachten kan er direct telefonisch contact opgenomen worden via telefoonnummer 020-631 64 94.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten