Laat een stelling opbouwen door DPV Montage

VL wonen

Laat een stelling opbouwen door DPV Montage

Een poosje geleden heb ik de gehele inrichting van mijn magazijn op de schop gegooid. Het was niet meer de meest optimale opbouw voor mijn magazijn, dus was het tijd voor een nieuwe inrichting. Ik heb voor de magazijninrichting DPV Montage ingeschakeld. Zij kunnen elke stelling opbouwen die jij wenst. Zelf is mijn magazijn voorzien van palletstellingen dus ze konden ook mijn palletstelling opbouwen. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het opbouwen van magazijnstellingen, dus je weet zeker dat je hier op het juiste adres bent voor de inrichting van jouw magazijn.

Diverse diensten binnen het magazijn

DPV Montage biedt diverse diensten aan binnen het magazijn, om jou optimaal van dienst te zijn. Ze kunnen jouw magazijn keuren, de magazijnstellingen monteren of demonteren en de gehele inrichting van het magazijn regelen. Ze kunnen je dus ook optimaal van dienst zijn als je met het magazijn gaat verhuizen naar een nieuw pand. Alles wordt dan voor jou geregeld, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken omtrent je verhuizing. Ook voor de montage van tweedehands stellingen, kun je hier terecht. De specialistische medewerkers van DPV Montage staan voor jou klaar!

Vraag een gratis offerte aan

Wil je gebruik maken van de diensten van DPV Montage omtrent het magazijn? Kijk dan direct op hun website voor meer informatie. Je kunt tevens via de website direct een offerte aanvragen. Ik heb dus mijn magazijn compleet opnieuw laten inrichten door dit bedrijf en ik kan het je zeker aanraden om ook te doen! Mijn magazijn is nu zo optimaal mogelijk ingericht en de stellingen zijn ook veilig. Het werk kan nu weer perfect uitgevoerd worden en ik geniet er elke dag weer van als ik tussen de stellingen door loop!

https://www.dpvmontage.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten