Een kinderfeest organiseren

Gefeliciteerd! Jouw kind is bijna jarig, maar wat ga je doen met het kinderfeest? Er is zoveel keus, heb je deze ideeën al overwogen?

Hier volgen 8 leuke ideeën voor een geweldig kinderfeestje!

1. Een silent disco

Een disco feest is altijd leuk, lekker dansen, springen en gek doen. Maar die herrie in huis? Een silent disco is dé oplossing! Je kunt zelfs meerdere kanalen tegelijk benutten zodat alle kids het naar hun zin hebben. Het enige lawaai bij een silent disco is het gestamp en misschien wel hier en daar wat gezang.

2. Escape room

Deze mag niet ontbreken in de lijst! Het is een super leuke manier om de kinderen ook nog iets te leren. Ze moeten hierdoor goed nadenken, samenwerken en problemen oplossen.

3. Sleep over!

Een slaap feest is heel leuk, gezellig en gemakkelijk. Lekker veel snacks, pyjama’s aan en films aan. Bedenk van te voren wat leuke spelletjes om de kids bezig te houden en je bent klaar!

4. Zoek de schat

Bedenk een leuke speurtocht of verstop ergens een schat. Het is super leuk voor de kinderen om samen te zoeken!

5. Een wetenschapsfeestje

Dit is ook een heel leuk en vooral leerzaam feest idee. Zorg dat je van te voren van alles verzameld zodat jullie samen rook bommen en lava spuwende vulkanen kunnen maken!

6. Een foto speurtocht

Een foto speurtocht is een makkelijke manier om een speurtocht uit te zetten. Maak wat foto’s van de route en laat ze die volgen, aan het einde staat hen een mooie prijs te wachten.

7. Trampoline springen

Neem de kinderen mee naar een trampoline park en laat ze lekker stuiteren!

8. Boogschieten

Dit is iets wat de meeste kinderen waarschijnlijk nog nooit gedaan hebben. Ze zullen het leuk vinden om iets nieuws te leren, vooral zoals cools als boogschieten.

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten