Ballonvaart boeken in België met C-Air ballonvaren

België heeft tal van mooie regio’s om een ballonvaart te boeken. Nu vraag je je misschien af welke regio kies ik dan best? In dit artikel doen we even een opsomming van de verschillende regio’s en de charmes van iedere regio. Voor het boeken van een ballonvlucht heb je keuze tussen een privévaart of een groepsvaart. Zelf hebben we al tal van verschillende ballonvaarten gedaan zowel boven de Alpen als in België.

Ballonvaart Waasland

Een ballonvaart in het Waasland is persoonlijk mijn favoriet, hier hebben we tal van mooie gemeentes en steden. Dit is ook de regio waar de meeste van onze ballonvaarten vertrekken. Één van onze vaste opstijglocaties is de grote markt van Sint-Niklaas. Opstijgen vanop de grootste markt van België is en blijft iets uniek. Sint-Niklaas is de ballonstad bij uitstek, jaarlijks worden hier ook de vredefeesten georganiseerd. Dit is een ballonevenement waar jaarlijks 50 luchtballonnen opstijgen. Een ballonvaart in Sint-Niklaas heeft uiteraard nog meer te bieden, zoals uitzicht over grootsteden zoals Lokeren, Antwerpen, Gent, Brussel enz. Kortom een ballonvaart Waasland is een prachtige ervaring waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

Antwerpen

Nog een prachtige omgeving voor een ballonvlucht is Antwerpen. Het  is een centrumstad in het Vlaams Gewest. Antwerpen telt circa 500 000 inwoners en is qua inwonertal de grootste gemeente van België. Als je dit dan van bovenuit kunnen bekijken in een luchtballon geeft dit nog een extra dimensie. Voor de prijs van 159 euro per persoon kan je Antwerpen bewonderen tijdens een ballonvaart van bovenuit bekijken.

Keuze welke ballonfirma moet ik kiezen voor een ballonvaart?

Op Google kan je tal van ballonfirma’s terugvinden, het is niet gemakkelijk kiezen. Zelf hebben wij gekozen voor C-Air ballonvaarten. David Spildooren was de piloot en hij heeft dit tot in de puntjes verzorgd. Hij is piloot bij Brussels Airlines en Belgisch kampioen ballonvaren. Dat gaf ons een zeker gevoel van veiligheid tijden de ballonvaart. We waren dus zeer blij dat we voor de ballonfirma van C-Air hebben gekozen.

 

https://www.cair-ballonvaart.be

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten