Waar moet je op letten bij een beursstand huren?

Als je op een beurs staat kan een mooie beursstand natuurlijk zeker niet ontbreken. Je kunt er voor kiezen om zelf een beursstand te bouwen en al het werk van A tot Z zelf te doen. In dit geval ontwerp en bouw jij de beursstand helemaal zelf. Toch is het niet voor iedereen mogelijk om zelf een beursstand te kopen. Daarnaast is het soms ook gewoon niet praktisch om een beursstand te kopen, bijvoorbeeld als je niet zo vaak naar een beurs gaat of geen ruimte hebt om de stand op te slaan na het evenement. In dit geval is een beursstand huren een betere optie. Maar waar moet je precies op letten bij het huren van een beursstand? 

 

Bedenk een stijl 

De beursstand moet natuurlijk goed aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf. Daarom is het goed om alvast na te denken hoe jouw beursstand er uit moet gaan zien. Je kunt op Isyfair.nl kijken om wat inspiratie op te doen. Hier vind je veel verschillende voorbeelden en designs, waardoor er waarschijnlijk wel een stijl tussen zit die jij mooi vindt.  

 

Flyers, folder en visitekaartjes 

Ook wanneer je een beursstand gaat huren heb je natuurlijk materiaal nodig om aan jouw bezoekers uit te delen. Denk hierbij aan flyers, folders en visitekaartjes. Het is aan te raden om alles in één stijl te maken, zodat de tone of voice bij jouw hele stand hetzelfde is. Dit is herkenbaarder voor bezoekers en zorgt er tevens voor dat je meer opvalt.  

 

Zorg voor een goede plek 

Op de beurs wil je natuurlijk niet helemaal achterin een hoekje neergezet worden. Zorg er daarom voor dat jouw gehuurde stand een mooie plek krijgt, het liefst in de buurt van catering of langs de hoofdroute. Op deze manier heb je meer aanloop.  

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten