Waar moet u op letten bij het kiezen van een makelaar?

VL wonen

Gaat u uw woning of bedrijfslocatie verhuren? Wilt u soms een woning huren? Dan kan het raadzaam zijn om de hulp van een makelaar in te schakelen. Een makelaar is een persoon welke bemiddelt bij verkoop, aankoop of verhuur van woningen, bedrijfspanden en ander vastgoed. Voordat u in zee gaat met een tussenpersoon is het belangrijk te weten wat belangrijk is. Waar moet u op letten bij het kiezen van een makelaar? Het eerste dat u mag verwachten van iemand die gaat bemiddelen in de verkoop, koop, huur of verhuur van een locatie is dat diegene een integer persoon is. Dat zorgt voor een belangrijk vertrouwen. Betrouwbare makelaars zijn aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, VBO en VastgoedPRO. Gedegen vakspecialisten zijn in het bezit van een erkend diploma zoals de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij. Agenten van een goede makelaardij kennen de lokale markt als geen ander. Dit specialisme biedt jou als huurder of verhuurder een groot voordeel. Goede partijen zijn in staat om u volledig te ontzorgen.

Voordelen van een makelaar

Het inzetten van een makelaar brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo weet een goede verkoopmakelaar bijvoorbeeld wat de verkoopprijzen zijn van dezelfde soort woningen in de buurt. Er kan dus goed bepaald worden wat een goede verhuurprijs is. Een goede tussenpersoon is in staat een optimale verkoopstrategie voor u te ontwikkelen. Doel is dat u zo het maximale uit de verkoop van uw huis zult halen. Specialisten in de woningmarkt zijn volledig objectief en up-to-date. Zij zijn niet emotioneel betrokken waardoor er op een goede vraagprijs ingezet zal worden. Een verkoopmakelaar voert een gratis waardebepaling uit en heeft up-to-date vakkennis die hij in uw belang inzet tijdens de verkoop. Er kleven eveneens voordelen aan de inzet van een aankoopmakelaar. Deze intermediairs weten het vaak als eerste als er bepaalde huizen op de markt komen. U zult dan al snel op de hoogte zijn van eventueel geschikte woningen. U staat er niet alleen voor en heeft een expert aan uw zijde. Aankoopmakelaars brengen een specifieke expertise en ervaring mee. U krijgt een objectief advies over woningen. Een goede aankoopmakelaar neemt veel werk uit handen. Dit zorgt voor besparing aan tijd, energie en regelwerk.

Haagen en Partners

Bent u ervan overtuigd een makelaar in te zetten? Haagen & Partners helpt u graag met het verhuren of huren van een woning. Het team waarmee we werken is te omschrijven als professioneel en dynamisch. Wij kunnen op ieder moment schakelen. Onze organisatie bestaat uit gespecialiseerde en professionele makelaars met vakkennis en jarenlange ervaring. We zijn gespecialiseerd in verhuur aan expats in Amsterdam. Zoekt u naar geschikte woningen voor expats? Wij helpen internationale organisaties in de zoektocht naar woonruimte in de hoofdstad en omgeving. Haagen & Partners is al op de woningmarkt actief sinds 1993. Al jarenlang bemiddelen en adviseren we bij expats in Amsterdam en omliggende gemeenten. We worden door onze klanten omschreven als een toonaangevende verhuurmakelaar met een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn we in staat om snel en succesvol een woning te verhuren of huren. Bemiddelen in gestoffeerde of gemeubileerde woningen doen we op dagelijkse basis. Wilt u huren of verhuren? Wij komen maar al te graag voor u in actie.  Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht met de mogelijkheden. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om persoonlijk en vrijblijvend contact met ons op te nemen.

https://haagen-partners.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten