Presto Dimensions: Tesla wrappen met hoogwaardige materialen

VL wonen

Laat uw Tesla wrappen door de specialist

Het beste resultaat, dat is wat Presto Dimensions bij elke car wrapping voor ogen heeft. Hiervoor voeren de medewerkers van dit prijswinnende signmaking bedrijf elke stap in het proces zorgvuldig uit en werken zij met de beste wrapproducten. Wilt u een afspraak maken voor het wrappen van uw Tesla? Presto Dimensions heeft al vijftien jaar ervaring met auto wrapping en is expert in het wrappen van Tesla’s.

Alleen de beste wrappers behandelen uw Tesla

Het team van Presto Dimensions heeft veel expertise in huis op het gebied van wrapping. In een proces van drie dagen worden ten eerste onderdelen als klinken en emblemen eraf gehaald, zodat de auto ontvet kan worden. Na het Tesla wrappen op de tweede dag, lopen de wrapping experts op dag drie uw auto grondig na en worden de onderdelen er weer op gemonteerd. Doordat naden zoveel mogelijk voorkomen worden, gaat de wrap langer mee. Uw auto staat op een beveiligd terrein en het team levert uitsluitend maatwerk van de beste kwaliteit.

Ontelbaar veel mogelijkheden bij Presto Dimensions

Een auto laten wrappen is momenteel heel populair. Presto Dimensions biedt zeer veel mogelijkheden als het gaat om personalisatie naar uw eigen wensen. U heeft een grote keuze in kleuren en door middel van wrapping worden kleine oneffenheden weggewerkt. Of u nu gaat voor een enkele kleur of een full colour design, bij Presto Dimensions verzorgen de medewerkers een full wrap of wrappen zij bepaalde onderdelen of interieurdelen. Laat u inspireren door de stalen die in de showroom aanwezig zijn en kies bijvoorbeeld voor matte, satin of chrome of een van de talloze andere opties. Het is mogelijk om via een voorbeeld render te zien hoe het resultaat eruitziet.

Uw Tesla wrappen is een kwestie van maatwerk. Presto Dimensions is altijd helder over prijzen, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Vraag een vrijblijvende, persoonlijke offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw voertuig!

https://www.prestodimensions.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten