Voordeuren, binnendeuren en losse kozijnen: je koopt ze online op www.mijndeurenwinkel.nl

Staat renovatie kozijn op jouw kluslijstje? Bij Mijn Deuren Winkel kun je kwalitatief goede kozijnen kopen. Het assortiment is veelzijdig: renovatie-kozijnen, houten kozijnen en stalen kozijnen. Kijken we naar het aanbod renovatie-kozijnen, daar zitten stompe modellen, kamerhoge uitvoeringen, kozijnen met en zonder bovenlicht tussen. Een voorbeeld: het basic kamerhoge kozijn van het merk Austria. Hij is leverbaar in twee muurdikte maten: 70 en 100 mm. Je kunt je stalen kozijn eenvoudig en zonder breekwerk door dit exemplaar vervangen. Ook voor nieuwbouwhuizen is dit Austria kozijn geschikt. Het kozijn heeft een stijlen-set en een bovendorpel. De stijllengte is 2700 mm. Het kozijn wordt als bouwpakket geleverd. Je krijgt er een montage handleiding bij. Online vind je gedetailleerde technische informatie, zoals sparingsmaten en tekeningen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met Mijndeurenwinkel.nl.

Wil je je voordeur vervangen door een landelijk exemplaar met rooster? Een Weekamp voordeur kunnen we van harte aanbevelen. De WK1116 is een stijlvolle deur die Mijn Deuren Winkel in de kleuren wit, grijs, blauw, rood en antiekgroen kan voorlakken. Deze deur van Premium Hardwood (Merbau o.g.) en MDF exterieur panelen geeft de entree van je woning echt een boost. De deur heeft een mooi rooster en draairaam met kraaiprofiel en straalt een en al gastvrijheid uit. Qua glas heb je de keuze uit blank isolatieglas en blank veiligheidsisolatieglas. Het glas kan alvast in de deur gemonteerd worden. Heb je liever dat het los meegeleverd wordt? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Deze voordeur wordt in twee maten gemaakt: 88 x 234 cm en 93 x 234 cm. Doordat de deur voorgelakt is, hoef je ‘m niet direct van een aflak-laag te voorzien. We raden aan de deur na anderhalf jaar opnieuw te lakken of te laten lakken.

Advies nodig over een kozijn of een deur? De servicemedewerkers van Mijn Deuren Winkel zitten klaar. Bel met 0252 – 34 73 95 of mail naar klantenservice@mijndeurenwinkel.nl.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten