Servies laten bedrukken? Lees hier meer!

VL wonen

Veel bedrijven, organisaties, sportverenigingen en horecagelegenheden hebben allemaal hun eigen bedrukte servies. De meesten gebruiken het intern als bedrijfsservies. Sommigen zetten het in als relatiegeschenk. Bedrukte kop en schotel zijn ook als geschenk prima geschikt. Wij Nederlanders drinken veel koffie, gemiddeld zelfs meer dan 2 koppen koffie per dag. Dat wij Nederlanders 2 koppen koffie per dag drinken, dat betekent dat er ook ontzettend veel kopjes worden gebruikt. Een standaard kop en schotel spreekt niets uit en dit is een gemiste kans. Met een bedrukte kop en schotel kun jij je merk laten spreken. Je leest er meer over in deze blog!

Kop en schotel

Mokken zijn erg populair om te laten bedrukken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan kop en schotels, bekers, glazen en borden. Er zijn allerlei verschillende soorten servies dat jij kan laten bedrukken om het bedrijfsservies compleet te maken. Door verschillende soorten servies te laten bedrukken valt je huisstijl meer op en creëer je consistentie binnen je organisatie. Je logo zal op meerdere plekken zichtbaar worden. Als gevolg hiervan zal je naamsbekendheid ook toenemen. Als goede gastheer of -vrouw zet jij je gasten natuurlijk een dampende kop koffie voor, een kop en schotel bedrukken is daarom een goede keuze!

Kop en schotel bedrukken

Er is een ruim aanbod aan servies te krijgen, dit betekent dat er ook veel verschil zit in de bedrukking op het verschillende materiaal. Kopjes, mokken, borden en schotels lijken misschien allemaal op elkaar, maar in de werkelijkheid zit hier wel verschil in. Het materiaal van het servies bepaalt voor een groot gedeelte op welke wijze deze bedrukt moet worden. Je wilt natuurlijk wel een krasvaste kop en schotel die ook bestendig zijn tegen de vaatwasser. Aardewerk is bijvoorbeeld iets zachter dan porselein en hierdoor gevoeliger voor beschadigingen. Porselein is juist erg sterk en verkleurt ook nauwelijks. RVS daarentegen is weer meer geschikt om dranken langer warm – of juist koud – te houden. Het is dus verstandig om vooraf goed na te denken over wat je precies wil en niet automatisch voor het goedkoopste artikel te kiezen. Wanneer je kiest voor een partij om de kop en schotel te laten bedrukken kunnen zij je uiteraard goed adviseren!

De partij Riké

Wil jij kop en schotels laten bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of slogan? De partij Riké is al jaren een bekende en vertrouwde naam, namelijk al sinds 2006. Korte communicatielijnen en ruim 15 jaar ervaring staan garant voor een mooi eindproduct. De partij heeft reeds voor tal van grote en kleine bedrijven en horecagelegenheden bedrukte kopjes en schotels mogen verzorgen. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op de te nemen met de klantenservice van Riké.

 

https://www.rikegroup.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten