Vintage & berber vloerkleden van Rozenkelim.nl

Of je nu een stijlvolle houten vloer hebt, een gietvloer of een tegelvloer, in alle gevallen voeg je net even wat extra sfeer en warmte aan je interieur toe met een berber vloerkleed. Het vloerkleed vergroot vanaf het eerste moment de sfeer in je interieur en is geschikt voor grote ruimtes en kleine ruimtes. Het patroon kan namelijk precies die ene finishing touch zijn om de kamer helemaal af te maken. In veel gevallen wordt het aangeraden om het vloerkleed eerst uit te kiezen, voordat je aan de slag gaat met gordijnen of stoffering. Vloerkleden hebben immers vaak meer kleuropties die je in de rest van de kamerinrichting kunt verwerken.

 

De ideale ruimte om op te spelen voor de kids

Wat voor soort vloer er ook ligt in het interieur, zodra je kleine kids over de vloer hebt kan het spelen op de vloer gevoelig zijn voor de voeten, knieën en handen. Spelen ze bijvoorbeeld met treinen of speelgoedauto’s, dan hebben de kids met een vloerkleed een speciale speelruimte zonder de vloeren te beschadigen. Ook zorgt een mooi vloerkleed ervoor dat ruis en echo’s kunnen worden verminderd. Woon je in en appartementencomplex, dan zul je ook merken dat je minder klachten krijgt van geluidsoverlast door de onderburen.

 

Een vintage vloerkleed zorgt voor veel warmte in huis

Voor degenen onder ons die geen vloerverwarming hebben, kan een vloer al erg snel koud aanvoelen. Vooral als je met blote voeten in huis loopt. Een vintage vloerkleed zorgt voor veel warmte in huis. Dit maakt het tapijt de ideale toevoeging voor iedere ruimte in huis. Kan je slaapkamer wat sfeer gebruiken? Of je woonkamer wat warmte? Voeg een vloerkleed in vintage stijl toe voor optimaal comfort in huis.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten