Interieurtip: viltjes voor stoelpoten

Als jij je huis eindelijk helemaal hebt ingericht naar jouw wens wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. De eerste kras, beschadiging of deuk in je inrichting is dan ook altijd even slikken. Daarom zijn viltjes voor stoelpoten dé tip om in ieder geval je vloer te beschermen tegen krassen! Zo heb je langer plezier van je interieur en van je vloer.  

 

Waarom juist viltjes voor stoelpoten?

Er zijn allerlei verschillende manieren om je vloer te beschermen tegen krassen van de stoelpoten. Vilt onder de stoelpoten plakken of schroeven is een heel effectieve manier om de vloer te beschermen. Je kunt vilt natuurlijk ook onder andere meubels plakken, maar vooral stoelen worden veel verschoven en verplaatst. Vilt zorgt naast bescherming ook dat het schuiven van de stoelen een stuk gemakkelijker en soepeler gaat. Controleer af en toe of het vilt nog goed onder de stoelpoot zit, zodat er geen kleine krasjes op de vloer kunnen komen.

 

Soorten vilt

Viltjes voor stoelpoten en onder je meubels plakken is een heel handige manier om je vloer te beschermen. Er is vilt verkrijgbaar met een plakrand, maar je kan ook stevige lijm gebruiken om het vilt onder de meubels vast te plakken. Je kan er ook voor kiezen om vilt aan de meubels vast te schroeven. Zo is de kans dat het goed blijft zitten groter. Zeker bij stoelen, die relatief gezien veel verplaatst worden, kan het handiger zijn om het vilt vast te schroeven.

https://stoeldopshop.nl/pages/vilt-onder-stoel

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten