Domotica in huis

VL wonen

Domotica en smart home

Iedereen kent domotica. Helaas is de methode niet correct. Klassieke domotica-merken beperken zich tot traditionele oplossingen. Dit betekent dat het potentieel van domotica nooit volledig zal worden benut. Denko is anders. Wij geloven in 360 ° -oplossingen. Je familie zal nadenken en verwachten. Denko kan jaarlijks automatisch meer dan 50.000 acties en denkprocessen uitvoeren. resultaat? In vergelijking met algemene domoticasystemen is het comfortabeler. Voordat u een klassiek domoticasysteem (zoals KNX) kiest, is het daarom het beste om verschillende opties te vergelijken.

Domotica op automatische piloot “Kijk, met deze knoppen bedien ik alles in huis.” Bewoners pronken graag met domotica in huis. Maar wij vinden dat de focus niet moet liggen op knoppen of smartphones. Domotica moet worden geautomatiseerd. Omdat dit de enige manier is om tijd te besparen. Denko kan automatisch meer dan 50.000 bewerkingen per jaar uitvoeren. Ga de kamer binnen; de lichten zijn aan en de muziek staat aan. Is de kamer leeg? Toen verdween alles weer. Vol automatisch. U zult thuis zelden een paar knoppen gebruiken. Natuurlijk, tenzij u handmatig wilt ingrijpen. Daarom kunt u met Denko verder gaan dan domotica.

Niet meer, maar minder knoppen Klassieke domotica-merken gebruiken graag aparte toetsen voor elke functie. Van verlichting tot zonwering en audio. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen de knoppen aan de muur zich vermenigvuldigen. Maar welke knop regelt wat? Dit maakt domotica onnodig ingewikkeld. Denko is eenvoudig. Daarom hebben we de knopstandaard ontwikkeld. Dit is een knopindeling die door het hele gezin kan worden gebruikt. Of het nu in de kleuterschool, woonkamer of badkamer is; je bedient alles op dezelfde manier. Dit maakt het gemakkelijker in gebruik. Zoeken naar de juiste knop – een veel voorkomend verschijnsel in domotica – behoort tot het verleden!

https://denko.nl/domotica/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten