Verticale tuin

VL wonen

Verticale tuin voor kleine ruimtes

Een verticale tuin is de oplossing voor kleine balkons of tuinen. Ze zijn veel te zien op vliegvelden en in hippe restaurants. En tegenwoordig ook als stadstuin op het dak.

Een verticale tuin staat garant voor een mooie groene muur en het hele jaar plezier van je planten op een klein oppervlak.

KunsthaagEU levert een verticale tuin met 260gr/m2 vilt, dit zorgt ervoor dat het water op ideale wijze wordt vastgehouden.

Ze zijn tevens zeer makkelijk te bevestigen door de ophangringen. met bijvoorbeeld een bundelband.

Verticale tuin in uw interieur

Wist u dat de verticale tuin tevens geschikt is in uw interieur? Bijvoobeeld gevuld met kunstbloemen en of kunstplanten, zo bereikt u een vrolijk en onderhoudsarm resultaat. In principe is er geen aarde nodig, dus geen rommel binnenshuis. En kan overal worden opgehangen bijvoorbeeld in uw badkamer, keuken, woonkamer, serre of hobbykamer. Het hele jaar door kunt u genieten van de mooie en gezellige sfeer die dit afgeeft. Met een beetje fantasie kunt u er zelf iets van maken.

Kweek je eigen groente, kruiden, planten met een verticale tuin. Nooit meer een saaie muur of schutting, het hele jaar door een frisse en groen oppervlak. Iemand die klein behuisd is kan zelfs een verticale tuin aanschaffen.

Een groene werkplek

Een groene werkplek is toch heerlijk? Geen saai kantoor meer door een verticale tuin te bevestigen. In het bedrijf bij een receptie zal dit zeer mooi ogen, maar eveneens in de vergaderruimte of in het bedrijfsrestaurant.

Bij KunsthaagEU zijn de verticale plantentassen verkrijgbaar in 2 zakken, 3 zakken, 4 zakken, 5 zakken, 7 zakken en 12 zakken. Zowel verticaal als horizontaal.

De Verticale tuin is 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen in onze webshop www.kunsthaag.eu. Tevens zijn ze te bezichtigen en op werkdagen af te halen in onze showroom te Haarlem.

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten