Elektrische Boiler LEMET

Elektrische Boiler LEMET

 

Heeft u een Elektrische boiler nodig en wilt u op lange termijn minder geld uitgeven aan uw energiekosten? Ga dan een rondkijken op de website van ElektrischeBoiler.EU

Hier is een een ruim assortiment aan Elektrische boilers te vinden. Van analoog tot digitaal met eco funktie, van 5 tot 5000 liter. De meeste boilers zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Weet u niet de juiste boiler te kiezen?

Bereken dit met onze online boiler calculator of neem contact met ons op per mail of telefoon voor advies.

De nieuwe generatie Elektrische boilers is voorzien van een digitale controller. De elektrische boiler Lemet ECOway heeft daarnaast nog extra funktie’s.

Deze boiler is te programmeren in drie dagdelen zodat u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een dag – nacht tarief of een eco funktie die u alleen gedurende een dagdeel aktief wilt hebben.

De ingebouwde eco funktie meet in een tijdsbestek van anderhalve week uw water verbruik. Zo berekend u dan het goedkoopste programma en slaat dit op.

Op deze manier is het niet nodig het boilerwater de hele dag op 60 graden te houden als er iedere dag rond 19.00 uur gedouched wordt.

De boiler kan dan ook pas om 18.00 uur gaan opwarnen wat een besparing tot wel 40% opleverd op uw energierekening.

De Elektrische Boiler van Lemet wordt gemaakt in een door de eu gefinancieerde fabriek en geproduceerd binnen de eu (Polen).

De nieuw ingerichte gemoderniseerde fabriek produceerd naast de eigen Lemet boilers ook voor een aantal andere bekende boiler leveranciers waaronder Italiaanse, Duitse, en Franse A merken.

Als u op zoek bent naar een Elektrische Boiler dan is dit dus zeker een goede keus.

Binnen Nederland, Duitsland, Belgie en UK worden de elektrische boilers van Lemet gedistributeerd door ShopA BV o.a. handelend onder de naam ElektrischeBoiler.EU

Meer weten? Onze webshop is 24 /7 geopend om de boilers te bezichtigen en te bestellen.

De boilers kunt u ook in het echt knuffelen, bezichtigen, aanraken in onze showroom.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten