Houten vloeren Veenendaal

Pas geleden zocht ik op Houten vloeren Veenendaal op het internet. Ik ga namelijk verhuizen naar Veenendaal en heb een nieuwe vloer nodig. Momenteel woon ik in de Randstad. Maar in verband met mijn nieuwe baan ga ik verhuizen naar Veenendaal. Ik heb al via een hele goede makelaar een mooi huis gevonden. Het enige wat er aan mankeert is de vloer. Deze is heel erg lelijk geworden. Daarom ben ik dus op het internet gaan zoeken op houten vloeren Veenendaal.

Zoeken op houten vloeren Veenendaal

Ik ben dus op het internet gaan zoeken op houten vloeren Veenendaal. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen! Zij hebben vlak bij Veenendaal hun eigen fabriek zitten, las ik. Daar maken zij hun houten vloeren en die verkopen ze in hun winkels. Omdat ik hier wel in geïnteresseerd ben, besloot ik om daar een bezoekje aan te brengen. Bij de showroom aangekomen werd ik direct te hulp geschoten door een medewerker van Bax Houthandel. Ik vroeg of dat het klopt dat zij hun houten vloeren hier zelf produceren. Hij knikte en vroeg of dat het mij leuk leek om een bezoekje te brengen aan de fabriek, die er aan vast zat. Natuurlijk lijkt mij dit leuk, gaf ik aan! Daar aangekomen zag ik hoe zij alle houten vloeren maakten. Ook veel op maat, voor speciale opdrachten met bijzondere afmetingen etc.

Na daar rondgelopen te hebben zijn we terug naar de showroom gegaan. Daar vroeg hij aan mij aan wat voor een houten vloer ik zat te denken. Ik gaf aan dat ik graag een luxe uitstraling wil hebben. Vervolgens nam hij mij mee naar de walnoten vloeren. Dit zag er heel gaaf uit! Ook hing er een voorbeeld bij met waar ze die vloer al geplaatst hadden. Vervolgens was ik direct verkocht! Ik gaf aan dat ik die graag wou hebben. Hij stelde nog de vraag of dat ik 14 of 19 mm wil. En ik koos voor de eerste.

De vloer is inmiddels gelegd en ik ben er heel erg blij mee!