VL Wonen
Wonen in een appartement

Verschillende soorten bloembakken voor iedere tuin!

VL wonen

Door middel van het neerzetten van wat bloemen in jouw tuin, op het balkon of binnen voor de vensterbank creëer je wat extra sfeer. De extra kleuren in je interieur doen het erg goed. Daarnaast wil je in de tuin niet alleen maar donkere kleuren van de tegels en schuttingen zien. Een grote bloembak zorgt voor een mooie vrolijke eyecatcher in jouw tuin. Maar wat voor soort bloembakken heb je daar dan voor nodig en hoe kies je de juiste? Wij vertellen het je in deze blog!

Kwalitatief goede bloembak

Wanneer je op zoek bent naar bloembakken voor binnen dan zul je andere materialen nodig hebben dan bloembakken die geschikt zijn om buiten neer te zetten. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Bloembakken voor buiten moeten namelijk tegen verschillende weersomstandigheden bestand zijn, zoals bijvoorbeeld regen en sneeuw. Ook zullen deze bloembakken buiten sneller vies worden door de opspattende regen. Grote bloembakken voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en in te verkrijgen in diverse materialen. Het is van te voren dus wel handig om te weten waar je ongeveer naar op zoek bent. Hoe groot moet de bloembak bijvoorbeeld zijn? Of kies je voor maatwerk? Bij de partij Tuinvoordeel kun je naast standaard bloembakken ook terecht voor maatwerk bloembakken. Je bent er dan al van verzekerd dat je slaagt!

Bloembakken voor iedere stijl tuin

Zoals hierboven al even genoemd zijn grote bloembakken verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen, maten en stijlen. Hierdoor vind je altijd de passende bloembak of bloempot. Heb jij nog geen idee wat je precies wilt? Laat ons je inspireren. Het assortiment grote bloembakken van Tuinvoordeel bestaat uit de volgende soorten bloembakken:

 

  • Polyester bloembakken, de grote polyester bloembakken zijn ideaal voor de moderne tuin en dakterras. 

  • Cortenstaal Bloembakken, cortenstaal is een unieke staalsoort die de grote bloembakken een rustieke uitstraling geeft.

  • Houten Bloembakken, de grote houten bloembakken passen perfect in iedere tuin. Het duurzame hardhout heeft een warme uitstraling.

  • Aluminium bloembakken, aluminium bloembakken geven uw tuin of terras een moderne uitstraling. 

  • Kunststof bloempotten, grote kunststof bloempotten en plantenbakken zijn echte blikvangers door hun formaat en opvallende kleuren

  • Verzinkte Bloembakken, robuust en super sterk. Verzinkte bloembakken hebben sterke zinklaag (Old Look). Ideaal als boombak en toegepast in openbare ruimte en tuin.

  • Hoogglans plantenbakken, de hoogglans plantenbakken hebben een echte design uitstraling.

  • Verlichte bloempotten, ook ’s avonds kunt u genieten van uw bloembakken. De bloempotten met verlichting zijn leverbaar in diverse formaten en vormen.

Tuinvoordeel

Wil je meer weten over de verschillende grote bloembakken? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice van Tuinvoordeel en zij kunnen je goed adviseren over de keuze voor de juiste bloembakken. Neem snel een kijkje op de website www.tuinvoordeel.eu!

 

https://www.tuinvoordeel.eu/service/grote-bloembakken/