Interieurtrends op het gebied van raamdecoratie

VL wonen

 

Ze zijn er weer; de nieuwste interieurtrends. Die trends hebben allemaal te maken met jouw veilige thuishaven. Een knusse plek waar je je even kunt ontspannen en waar je je even kunt terugtrekken van de drukke wereld om je heen. En wie wil nou niet dat het interieur een rustige sfeer heeft? Jij ook? Dan vertellen wij je graag meer over de nieuwste interieurtrends op het gebied van raamdecoratie.

 

Natuurelementen

In 2020 blijven we voortbouwen op een aantal trends die we in 2019 al goed ontvangen hebben. Natuurelementen blijven aan belang winnen. Zachte kleuren binnen je interieur kunnen je in contact laten komen met de kalmerende en serene kleuren van de natuur. Met subtiele tinten kun je allerlei kleurencombinaties maken om verschillende stemmingen in je interieur te creëren. Deze trend kan goed gecombineerd worden met houten shutters, omdat deze raamdecoratie goed de natuur naar binnen haalt.

 

Retro & vintage

Daarnaast blijven we ook altijd in de sfeer van retro en vintage. Deze trend is niet meer weg te

slaan uit het interieur. Met behulp van houten jaloezieën wordt snel de sfeer van de jaren ’60 en ’70

teruggehaald in een ruimte. Het geeft een warme uitstraling in de kamer en zorgt voor een intieme

 

Raamdecoratie van Van Eyck

Of jij nu gaat voor de natuurelementen of dat retro & vintage meer je ding is, wij kennen een partij waarbij je voor iedere stijl de juiste raamdecoratie kunt vinden. Bij Van Eyck kun je terecht voor maatwerk raamdecoratie, ook bij speciale raamvormen. Geef aan in welke specificaties je de shutters wenst en de specialisten van het bedrijf maken de shutters volledig op maat en geheel naar wens, zodat ze toepasbaar zijn op elk type raam. Daarbij heb je bij Van Eyck Shutters diverse mogelijkheden. De shutters van Van Eyck zijn gemakkelijk online te bestellen.

Meer informatie?

Neem na het lezen van deze blog zelf eens een kijkje te nemen op de website van Van Eyck. Heb je liever persoonlijk contact en advies over de keuze voor de juiste raamdecoratie? Plan dan bij Van Eyck een vrijblijvend adviesgesprek in. Hierbij komt er een adviseur van Van Eyck bij jouw thuis langs om de situatie te beoordelen en samen de gewenste shutters samen te stellen. Na het opmeten van de ramen krijg je vervolgens een passende offerte toegestuurd. Dus, wil je meer weten over de shutters, of heb je nog aanvullende vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Van Eyck Shutters, zij helpen je graag verder!

 

https://www.vaneyckshutters.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten