Laat jouw pennen voor je spreken!

VL wonen

 

“Verkoop mij deze pen”: een veelvoorkomende opdracht tijdens een sollicitatiegesprek voor een verkopersfunctie. Uit het antwoord op de vraag moet blijken hoe talentvol de sollicitatie kandidaat werkelijk is. De verkooptechniek kreeg veel bekendheid door de film The Wolf of Wallstreet. De hoofdpersonage gebruikt hierin deze vraag om zijn personeel te trainen voor zijn startup, welke uitgroeide tot een miljardenonderneming. Er zijn veel theorieën over wat nou het ideale antwoord is, maar één ding staat als een paal boven water: wij kunnen niet zonder pennen.

Laten we het eens omdraaien. Vraag niet hoe jij de pen kan verkopen, maar hoe de pen jouw producten kan verkopen. “Hoe moet een pen nou mijn producten gaan verkopen?” vraag je je misschien af. Een pen kan toch helemaal geen verkooppraatje houden? Oké, een pen kan dan misschien niet praten zoals wij, maar ze communiceren wel op een andere slimme manier: door middel van bedrukking! Ga bij jezelf maar eens na, wanneer heb je voor het laatst een bedrukte pen gezien? Waarschijnlijk was dat niet heel lang geleden. Misschien heb je er zelfs nu wel eentje in je hand!

Pennen zijn dan ook het ideale reclamemiddel. Voor een relatief lage prijs maak je veel reclame en zorg je ervoor dat jouw boodschap door veel mensen wordt gezien. Laat jouw logo of slogan bedrukken op een pen, deel ze uit en het resultaat zal snel duidelijk worden. Pennen zijn geliefde giveaways op beurzen, andere evenementen en kantoren. Ze worden veel gebruikt en hebben vaak een lange levensduur. Nu de voordelen van het bedrukken van pennen duidelijk zijn, is het tijd om zelf een pen uit te zoeken.

Op BudgetGift.nl hebben we een groot assortiment pennen. Voor elke stijl en voor elk budget hebben we een geschikte pen. Ga bijvoorbeeld voor een luxe pen en laat deze graveren. Dit resulteert in een mooie, exclusieve uitstraling. Niet zo’n groot budget? Ook daar hebben wij veel verschillende opties voor. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een pen en een geschikte druktechniek. Met ruim twintig jaar ervaring hebben wij antwoord op al je vragen. Neem snel een kijkje op onze site om te zien of er wat voor je tussen zit!  

https://www.budgetgift.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten