Starten als dj

VL wonen

Fan van muziek en wil je de stap maken om zelf muziek te gaan mixen? Beginnen als dj vraagt om toewijding. Het kost je moeite, tijd en geld. Maar als je zeker bent om te starten als dj, dan is een geschikte draaitafel een eerste stap. Naast een draaitafel moet je noodzakelijke tech bezitten. In deze blog helpen we je op weg met een aantal tips. Lees snel verder!

Begin klein en bouw uit 

Ons advies is om met een starterspakket te beginnen. Dit klinkt misschien wat suf, maar een hele dj-set is een grote investeringen. Er zijn genoeg draaitafels, mixers en boxen die je kunt kopen voor een scherpe prijs. Omdat het leven van een dj niet alleen over rozen gaat, is ons advies eerst klein te beginnen. Gaat het goed en wil je ermee door? Bouw dan uit door nieuwe onderdelen aan te schaffen. Je moet goed nagaan dat je als dj zijnde aan het werk bent, terwijl iedereen aan het feesten is. Je werkt vooral in de avonden en ligt daardoor pas laat in bed. Daarom is ons advies te kijken of dit bij je past door kleiner te beginnen. Uitbouwen kan altijd nog!

Goede beats en fijn geluid

Wat het belangrijkste als dj is, is dat je je publiek aanvoelt. Muziekfans letten vaak op twee dingen: goede beats en een fijn geluid. Niks is vervelender dan in een club staan en dat de muziek matig is qua kwaliteit. Naast goede beats en een fijn geluid, moet je als dj kunnen inspelen op je doelgroep. Wat scoort goed? Wat mixt goed? En hoe zorg je voor een soepele overgang? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf als dj moet stellen.

Kies voor Skytec 

Wil je kwalitatieve apparatuur afschaffen maar niet je jackpot betalen? Ga dan op onderzoek uit. Het merk Skytec is een merk dat veel wordt verkocht. Dit merk biedt een dj-gear aan tegen een aantrekkelijke prijs, waarbij de kwaliteit niet achteruit gaat. Informeer ernaar bij een specialist.

Vraag het de specialisten 

Ben je overtuigd om het avontuur aan te gaan en te starten als dj? Kijk dan is bij Maxiaxi voor geschikte producten. Maxiaxi is een online speciaalzaak in onder andere dj-gear. Het merk Skytec vind je ook bij hen. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag wat extra advies? Het specialistische team staat voor je klaar!

 

https://www.maxiaxi.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten