Vernieuw eenvoudig je keuken

VL wonen

Geef uw keuken een tweede leven

Voor keukenrenovatie in Nijmegen bent u bij Gespoten Panelen op het juiste adres. Wij kunnen uw keukenkastjes voorzien van folie of een nieuwe verflaag. Zo ziet uw keukenkast er weer uit als nieuw. Op deze maner renoveert u uw keuken eenvoudig, goedkoop en duurzaam. Uw geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling, een tweede leven.

Waarom u kiest voor Gespoten Panelen

Met onze handige tool op de website kunt u gelijk de prijs berekenen voor uw gerenoveerde keukenkastjes. Wij hanteren scherpe prijzen en zeer goede kwaliteit. Van een simpel meubel, keuken of kast wij maken altijd een uniek op maat gemaakt voorwerp. Gespoten Panelen is werkzaam in Nijmegen. Voor een Keukenrenovatie in Arnhem kunt u ook bij ons terecht.

Vakmensen en specialisten

Onze meubelspuiters zijn echt vakmensen, die al jarenlang ervaring hebben met het spuiten van verschillende keukenkastjes, frontjes, kasten en tafels. Mochten uw keukenkastjes zeer beschadigd zijn, is dat voor ons geen probleem. Met de Folie of verf kunnen we de keukenkastjes eenvoudig herstellen en zien ze er weer zo goed als nieuw eruit.

Soorten verf

Weet u niet wat voor verf of folie op uw keukenkast moet? Geen probleem. Wij hebben verspillende soorten verf en materialen in huis, waarmee wij uw keukenkast op nieuw kunnen verven. Wij werken met de verschillende soorten ondergronden: folie, verf, lak, onbewerkte MDF en MDF met grondeerfolie. Alle slijtage en beschadigingen kunnen wij tijdens het verven goed wegwerken. Alle kleuren zijn bij ons mogelijk in zijdemat of zijdeglans.

Transport

Wij kunnen uw panelen demonteren en ophalen. Zo hoeft u geen moeite te doen voor een geheel gerenoveerde keuken. Bij Gespoten Panelen willen wij u volledig ontzorgen zodat u zorgeloos van u gerenoveerde keuken kunt genieten.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten