Velux dakramen

VL wonen

Je hebt vast al eens gehoord van Velux dakramen. Misschien vraag je je zelfs af of daarmee niet twee keer hetzelfde benoemd wordt. Dat is geen vreemde gedachte, want Velux heeft zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot de leverancier van dakramen. En dat is niet voor niets. Ze leveren namelijk ook stevige en prettige dakramen. Als je dus een schuin dak in je huis hebt, is het de moeite waard te investeren in Velux dakramen. Dit kan waar al een raam zit door een vervangend raam, maar je kunt ook een raam plaatsen waar deze nog niet was en zo meer licht in je huis creëren.

Verschillende opties

Velux dakramen zijn er in verschillende varianten. Het meest bekend is het tuimelvenster. Een variatie daarop is het uitzettuimelvenster – daarbij komt het raam niet meer het huis in als je het raam opent. Met INTEGRA Velux dakramen kun je op afstand je ramen openen en sluiten. Voor grotere toepassingen, die mooi kunnen passen in grotere kamers, heb je ook 3-in-1 of 2-in-1 Velux dakramen. Of een daglichtsysteem van Velux dakramen. Daarnaast zijn er nog de balkonvenster dakramen en dakterrasvenster dakramen. Daarmee haal je meer licht je huis in en creëer je het idee van een balkon of toegang tot je dakterras.

Denk aan je gordijnen

Bij schuine daken en Velux dakramen is het verstandig om meteen te bedenken wat je voor gordijnen wil. Het meest praktisch is namelijk je VELUX gordijn direct mee bestellen. Velux dakramen hebben raambekleding die in de kozijnen worden bevestigd. Zo zorg je dat al het licht echt buiten de kamer blijft.

https://www.dakvensterstore.be

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten