Vele Soorten Zand Bestellen

VL wonen

Bij Reko Raalte kan je vele soorten zand bestellen. Wij doen aan zandwinning voor onder andere de wegenbouw. Wij staan voor kwaliteit en klantgerichte service. Onze zandwinning draait al jaren op volle toeren. Ons zand wordt niet alleen geleverd aan bedrijven maar ook aan particulieren voor diverse doeleinden. Denk aan het bouwen van wegen, huizen en voor andere projecten. Wij beschikken ook over diverse certificaten zoals het KOMO, BSB en een prestatiebestendigheid certificaat. Ook beschikken wij over meerdere kwartszand en kwartsgrind prestatieverklaringen. Wij wassen, zeven en scheiden het zand, maar het is ook mogelijk om verschillende soorten zand te mengen op aanvraag.

 

De verschillende soorten zand 

Bij ons kun je verschillende soorten zand bestellen. Denk aan zandbakzand dat speciaal is gemaakt voor de zandbak en waarmee kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast verkopen wij ook voegzand voor het voegen en andere soorten zand die geschikt zijn voor de bouw zoals vloerenzand, straatzand voor het bestraten van wegen en opritten en metselzand. Maar ook grindzand en brekerzand wat ook wel inveegzand genoemd wordt, dit type zand zorgt voor een stabiele straat laag. Wij bieden ons zand aan voor een aantrekkelijke prijs per m3. Wij bieden grote hoeveelheden zand aan, die wij per vracht bij jou kunnen afleveren.

 

Verschillende containers voor afval

Bij ons kun je kiezen voor verschillende soorten containers. Deze container leveren wij af op de locatie die jij bij ons opgeeft. Ook halen wij deze later weer op en ruimen het afval op de correcte manier op zonder dat dit tijdrovend is. Zo kun jij de focus leggen op jouw project.

 

Portaalcontainer 6 m3

Deze container is uitermate geschikt voor het houden van bouw en sloopafval. Maar ook bedrijfsafval, puin, grond en zand en groenafval zoals takken en bladeren.

 

Gesloten Portaalcontainer 10 m3

Ook deze container is geschikt voor groenafval, bedrijfsafval, puin, sloop en bouwafval. Het verschil is dat je deze container kunt afsluiten met bijvoorbeeld een hangslot. Zo voorkom je dat andere mensen de container misschien voor hun eigen vuil gaan gebruiken, en hou je nieuwsgierige mensen tegen die misschien op zoek zijn naar bepaalde materialen.

 

Kabelcontainers

Wij bieden ook verschillende formaten kabelcontainers aan, 12, 20 en 40 m3. Deze containers zijn geschikt voor groenafval, bedrijfsafval, grond en zand, puin, sloop en bouwafval, maar bijvoorbeeld ook gevaarlijker afval zoals asbest. Bereken van te voren goed welk formaat jij nodig hebt voor het voltooien van jouw project.

 

Perscontainer

Bij ons kun je ook terecht voor een perscontainer in twee verschillende formaten, 10 en 15 m3. Deze containers zijn voornamelijk geschikt voor het houden van bedrijfsafval en huishoudelijk afval. Je moet er wel rekening mee houden dat deze containers een krachtstroomvoorziening nodig hebben.

 

Voor meer informatie kun je altijd terecht op https://reko-raalte.nl/diensten/containers/.

 

https://reko-raalte.nl/diensten/containers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten