Vakkundig uw auto ramen polijsten met een machine en pads

VL wonen

Ride & Shine: expert in auto ramen polijsten

Uw auto is alles voor u. Ride & Shine High End Car Detailing snapt dat en behandelt auto’s uitsluitend op afspraak. Zo kunnen de medewerkers uw auto 100% aandacht geven en krijgt u het beste resultaat. Ride & Shine is specialist in het polijsten van auto’s en het aanbrengen van een paint protection film. Uw auto kan volledig gepolijst worden, zodat spuitwerk niet nodig is. Bij het nauwkeurige stappenplan hoort ook dat uw auto ramen worden gepolijst.

Polijsten van het glas van uw auto

Uw auto is weer als nieuw na een polijstbehandeling door Ride & Shine. De onderneming van Serge Langendoen is wereldwijd bekend onder eigenaren van exclusieve auto’s, vanwege de verbluffende resultaten en de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Ride & Shine gebruikt alleen materialen en machines van kwaliteitsmerken en besteedt veel aandacht aan het polijstproces. Op een veilige manier wordt een klein beetje blanke lak verwijderd, met de polijstmachine en handmatig met pads. Ook uw auto ramen polijsten hoort erbij. Een dun laagje wordt van het oppervlak weggeschuurd, zodat het oppervlak perfect glad wordt.

Auto detailing bedrijf met diverse diensten

Een goede service en maatwerk staan voorop bij auto detailing bedrijf Ride & Shine. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de details van uw auto? Maak dan een afspraak om een kop koffie of drankje te komen drinken en met een professionele medewerker te bespreken wat uw wensen zijn. Het herstellen van de glans van uw auto en het beschermen kan op verschillende manieren. Samen met Ride & Shine bekijkt u wat de beste oplossing is voor uw auto. De behandelingen die dit bedrijf biedt zijn onder meer handwas, een behandeling voor een nieuwe auto, polijsten, het aanbrengen van lakprotectiefolie en waxen.

Het polijsten van autoramen is moeilijker dan lak polijsten. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten altijd precies hoe ze op een veilige wijze een optimaal resultaat kunnen bereiken. Ook het volledig schuren van uw auto behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor informatie en gun uw auto de beste behandeling!

https://www.rideandshinedetailing.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten