Vakantiehuis huren bij camping De Rimboe

Wil je een vakantiehuis huren? Dat kan bij camping De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo. Deze camping ligt naast de ingang van het park de Hoge Veluwe, dus je kunt hier heerlijk van de natuur genieten. Ik ga zelf ook vaak naar deze camping, en ik kan het je zeker aanraden om hier heen te gaan. De camping heeft diverse huisjes, waardoor je met diverse gezinssamenstellingen hier kunt verblijven.

Faciliteiten op het park

Er zijn zeer veel faciliteiten op het park hier te vinden. Wat dacht je van een zwembad dat geopend is van mei tot oktober? Daarnaast is er ook een speeltuin voor de kinderen en er zijn een restaurant en cafetaria waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast hebben de huisjes nog diverse faciliteiten zoals een parkeerplaats en WiFi.

Buiten dat deze faciliteiten op het park te vinden zijn, kun je ook in de omgeving mooie plekken bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk gaan wandelen of fietsen op Nationaal park de Hoge Veluwe. De steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem zijn zeer dichtbij, waar je ook een dagje uit heen kunt plannen. Verder zijn het Kröller Müller museum en de Koningin Julianatoren zeer dichtbij.

Ga een vakantiehuis huren op de Veluwe

Wil jij ook een vakantiehuis huren op de Veluwe? Kies dan voor camping De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo. Kijk direct op de website van dit recreatiepark om direct jouw vakantiehuisje te boeken. Dan kun je binnenkort al heerlijk op vakantie naar deze mooie plek midden in Nederland. Heb je nog vragen of wil je zelfs een vakantiehuis kopen? Neem dan gerust contact op met de camping. Zij kunnen je ongetwijfeld verder helpen.

https://derimboe.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten